To je to što me zanima!

Ramos pobijedio sistem: Bocu je otvorio koristeći samo jezik

Izazov je posebno popularan među nogometašima, a u njemu su se već okušali Zlatan Ibrahimović, Dimitar Berbatov, Paul Pogba i mnogi drugi, ali sistem je definitivno pobijedio Sergio Ramos
Vidi originalni članak

Svijet se voli povoditi trendovima, a vjerojatno ste svi već čuli za čuveni 'bottlecap challenge'. Radi se o izazovu u kojem je cilj otvoriti bocu nogom ili na što bizarniji način ne koristeći ruke. 

Izazov je posebno popularan među nogometašima, a u njemu su se već okušali Zlatan Ibrahimović, Dimitar Berbatov, Paul Pogba i mnogi drugi, ali sistem je definitivno pobijedio Sergio Ramos koji je učinio nešto nesvakidašnje.

Ramos nije udarac izveo nogom, već jezikom. Vjerovali ili ne, uspio je otvoriti bocu. 

Kako to obično biva, na izazovima treba nekoga nominirati, a za 'bottlecap challenge' nominirao je Davida Beckhama, Anthonyja Joshuu i Jamesa Hardena.

Podsjetimo, nedavno se Ramos i oženio. Sergio i Pilar Rubio, jedna od najljepših žena na svijetu, upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svojim dolaskom mladence su 'počastili' Luka Modrić (33) i supruga Vanja (36) te Mateo Kovačić (25) i i njegova izabranica Izabel (24). Luka i Mateo stigli su u sličnim odijelima, a njihove supruge blistale su u haljinama. Stigao je i Marco Asensio (23) sa svojom djevojkom te Nacho (29) u pratnji ljepše polovice. 

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući i Davida Beckhama. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Frenkyy 08.07.2019.

    Eto, otkrili smo zašto ga Pilar Rubio obožava! Zbog njegovog umijeća jezikom ;-))

  • psilaju 08.07.2019.

    Koje budalastine!

  • DominikLivakovic1 08.07.2019.

    Pročitah "Bocu" kao Bocu Juniors.

Komentiraj...
Vidi sve komentare