To je to što me zanima!

'Ramos, srami se!' Salah imao bandažu na lijevom ramenu...

Čini se da je ozljeda ramena prisutna i u novoj sezoni, a to dokazuje scena nakon utakmice Napolija i Liverpoola. Salah je nakon utakmice odlučio pokloniti dres Ancelottiju, a na ramenu mu je bila bandaža...
Vidi originalni članak

Prije nešto više od četiri mjeseca Mohamed Salah je na najvećoj nogometnoj pozornici, u finalu Lige prvaka, teško ozlijedio rame nakon jednog starta Sergija Ramosa i morao ranije izaći iz igre.

Svjetsko prvenstvo približavalo se početku, a "faraon" je vodio bitku s vremenom. Uspio se na vrijeme oporaviti te je predvodio svoju reprezentaciju na Mundijalu, no nije to bio pravi Mo i vidjelo se da su posljedice nezgodnog pada i dalje prisutne.

Čini se da je ozljeda ramena prisutna i u novoj sezoni, a to dokazuje scena nakon utakmice Napolija i Liverpoola. Salah je nakon utakmice odlučio pokloniti dres Carlu Ancelottiju, a na lijevom ramenu mu je bila zalijepljena bandaža. To je vjerojatno razlog zašto sjajni napadač nije ni sjena prošlogodišnje forme kada je nemilice trpao protivnicima te je jasno da ga i dalje nešto muči.

To su iskoristili navijači Liverpoola koji su još jednom žestoko napali Sergija Ramosa kojeg smatraju glavnim razlogom zašto se Salah ozlijedio i da ga ta ozljeda još koči.

- Mislim da je Salah i dalje ozlijeđen i da ga ta ozljeda smeta - napisao je jedan korisnik dok je drugi napao Ramosa.

- Srami se Ramos, samo pogledaj njegovo rame. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • The Notorious 04.10.2018.

    Ramos srami se hahhahahhaha, 24 sata koja ste vi komedija

  • Frenkyy 04.10.2018.

    Ako igra povrijeđen onda je glup.

  • Frenkyy 04.10.2018.

    Ma ja! 30 godina će bit povrijeđen od jedne povrede! A i tko mu je kriv kad se sa rogatim ide bosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare