To je to što me zanima!

Ramosova supruga iskreno: To radimo svaki dan, seks je život

U kaosu sam jer živim u Francuskoj, a radim u Španjolskoj. Na banci imam 52.000 eura, ali govorim o tekućem računu jer je to jedini koji sam vidjela, rekla je Pilar Rubio
Vidi originalni članak

Supruga španjolskog nogometaša Seriga Ramosa (36), Pilar Rubio (44), tijekom TV intervjua u emisiji 'La Resistencia', bez imalo je zadrške govorila o privatnom životu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedno od pitanja koje su postavili Pilar Rubio, koja je inače manekenka i TV voditeljica, bilo je koliko je često spavala s Ramosom u posljednjih mjesec dana. 

- Radimo to svaki dan, osim u danima kada sam u Madridu. Danas primjerice, zahvaljujući vama, to ne mogu -  kazala je atraktivna brineta. 

Voditelji su za Rubio i Ramosa rekli da su poput Marvelovih superjunaka s obzirom na to da uspijevaju to raditi toliko često pored četvero djece. 

- Djeca su u krevetu u 21.30. Seks je život - kazala je Rubio čime je istaknula da djeca ne utječu na njihov seksualni život. 
Rubio zbog posla vrlo često putuje na relaciji Madrid-Pariz s obzirom na to da je Ramos  prošle godine prešao u redove u PSG-a s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. 

Španjolska manekenka nije izbjegla odgovoriti ni na pitanje o novcu koji ima u banci.

- U kaosu sam jer živim u Francuskoj, a radim u Španjolskoj. Na banci imam 52.000 eura - rekla je na što su voditelji tražili da prizna pravi iznos. 

- Govorim o tekućem računu jer je to jedini koji sam vidjela. 

Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a vjenačali su se u lipnju 2019. godine u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Amg 13.10.2022.

    tako i treba, pa nije to sapun pa da se potroši. samo udaraj.

  • Noon 13.10.2022.

    I tata bi,sine

  • 13.10.2022.

    To ona radi da ga zadrži ipak su milijuni na računu

Komentiraj...
Vidi sve komentare