To je to što me zanima!

Ramseyjevog krvnika FA će kazniti s tri utakmice?

Arsenalova momčad doživljava deja vu. Scenarij se ponavlja. Akteri ovaj put nisu Dudu i Taylor već nesretni Aaron Ramsey i krvnik Shawcross
Vidi originalni članak

Tri utakmice suspenzije smiješna je kazna za start i ozljedu koju je njime prouzročio Ryan Shawcross, bijesnio je menadžer Arsenala Arsene Wenger nakon utakmice sa Stoke Cityjem.
Wengerova momčad ponovo se našla u nevoljama kad je spomenuti branič Stokea nesretno uklizao 19-godišnjem Aaronu Ramseyju i polomio mu desni gležanj. Shawcross je dobio crveni karton i svjestan počinjene gluposti plačući napustio teren. U FA savezu vjerojatno ništa nisu naučili nakon Eduardove nesreće te će Shawcross dobiti kaznu od tri utakmice neigranja.
-To je smiješno obzirom na težinu prekršaja, nepromišljenost koja je do njega dovela. To se zapravo ne da opisati. Mislim da je to bio grozomoran prekršaj - rekao je Wenger te nastavio:
- Vrlo sam tužan. Izgubiti igrača tih kvaliteta, koji ima samo 19 godina, to je uistinu zastrašujuće. Ramsey je već treći igrač kojeg smo izgubili u sličnim nasrtajima. To nije prihvatljivo, šokiran sam. Za mene to nije nogomet, to nije ono što volim u igri. Ako to moramo nastaviti trpjeti, onda ja odbijam sudjelovati u tome.
Na sličan način završio je Eduardo te Van Persie koji je, doduše, ozlijeđen u reprezentativnom dresu.
- Engleski nogometni savez mora djelovati. Ja ne mogu ništa učiniti oko toga. Igrači moraju biti profesionalci, moraju poštivati pravila i moraju poštivati jedan drugoga. Igrači koji rade takve prekršaje moraju biti drastično kažnjeni.
Wenger je očito rođen pod nesretnom zvijezdom. Stvari mu neće olakšati Shawcross koji je za razliku od Martina Taylora odmah shvatio što je učinio.
- Bio je uništen. Plakao je neprekidno. Majka ga je morala odvesti kući jer nije bio u stanju učiniti to sam - rekao je trener Stoke Cityja Tony Pulis.
Unatoč stravičnom događaju Arsenal je uspio slaviti, no pitanje je koliko će ovaj događaj ostaviti posljedice po ostale suigrače jer je poznato da je Arsenal padao u formi nakon nemilog događaja protiv Birminghama prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fcjan 28.02.2010.

    a kaj je najgore samo dva sata poslije toga pozvan je u prvu momčad reprezentacije

  • boixos os 28.02.2010.

    pa šta ako je pozvan pa nije mu namjerno slomiio..lik je plako kad je vidio šta se desilo...

  • dac11 28.02.2010.

    Vido sam start na jednom drugom portalu. Ovoga puta mislim da nije namjeran star kao u slucaju Eduarda. Bio je nesmotren start u borbi za loptu. Uglavnom zao mi je zbog loma noge i decku zelim uspjesan oporavak i povratak nogometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare