To je to što me zanima!

Rangersu pripao najveći škotski derbi! Barišić asistirao za gol, Juranović igrao na lijevom boku

Barišić je odigrao svih 90 minuta za Rangers, dok je u dresu Celtica debitirao još jedan hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Iako je nominalno desni branič, Juranović je odigrao čitavu utakmicu na lijevom boku
Vidi originalni članak

U prvom ovosezonskom "Old Firmu", velikom derbiju škotskog nogometa Rangers je na svom Ibrox Parku svladao Celtic sa 1-0 (0-0), a asistent za jedini pogodak na utakmici bio je hrvatski reprezentativni branič Borna Barišić.

Barišić je u 67. minuti izveo korner s desne strane kojega je švedski stoper Helander glavom zakucao u mrežu.

Barišić je odigrao svih 90 minuta za Rangers, dok je u dresu Celtica debitirao još jedan hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Iako je nominalno desni branič, Juranović je odigrao čitavu utakmicu na lijevom boku. Bio mu je ovo prvi susret otkako je stigao u redove škotskog velikana za tri milijuna eura. Igrao je za njega atipičnoj poziciji, no odradio je korektan susret bez većih pogrešaka. 

Nakon četiri kola Rangers je treći na ljestvici s devet bodova, jednim manje od vodećih Hiberniana i Heartsa, dok je Celtic šesti sa šest bodova.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE VASO VS. CROATA:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DenisKešić 29.08.2021.

    tko je taj Juranović?? čime je zaslužio nogometne članke u novinama ??

  • GZIRAuntd 29.08.2021.

    Hahahaaa Juranović će uništiti Celtic pravo za Poljake što su ga uvalili Celticu 🤣🤣🤣🤣🤣

  • tomislav22 29.08.2021.

    sa obzirom da je bio lijevi bek, Juranović je odigrao vrlo dobro a Barišić ima krasan centaršut, utakmica je vrlo dobra bila, žustra, prava otočka

Komentiraj...
Vidi sve komentare