To je to što me zanima!

Raquel očarala sve, a Modrić s obitelji rastopio brojna srca...

Modrić i Rakitić trenutačno su na odmoru od naporne sezone, a proljetnji dio La Lige počinje 4. siječnja kada će igrati obje momčadi. Te dvije ekipe su prošli tjedan igrale veliki derbi koji je završio 0-0...
Vidi originalni članak

Božićno je vrijeme, a mnogi sportaši uputili su se na odmor sa svojim obiteljima kako bi proslavili blagdane i malo se odmorili. Ivan Rakitić (31) s obitelji je u svom domu okitio bor i čestitao svima Božić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je objavio fotografiju sa Raquel i dvije kćeri, a sve je očarala njegova supruga koja je za ovu prigodu odjenula crvenu haljinu.

U božićnom ugođaju je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (34) koji se također fotografirao s obitelji ispred bora. 

- Sretan Božić svima od obitelji Modrić - napisao je Luka na Instagram profilu te očarao sve sa predivnom obiteljskom fotografijom.

On i Rakitić trenutačno su na odmoru od naporne sezone, a proljetni dio La Lige počinje 4. siječnja kada će igrati obje momčadi. Te dvije ekipe su prošli tjedan igrale veliki derbi, ali završilo je miroljubivih 0-0. Barcelona je trenutačno na vrhu s dva boda više od Madriđana.

Real je prošlu sezonu završio bez trofeja, a nadaju se da će se to  2020. godini promijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Roommi 25.12.2019.

    Bljak!

  • babinjak1980 25.12.2019.

    Gurači lopte.........

  • HanSolo 25.12.2019.

    Raquel samo sto iz pastete neiskace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare