To je to što me zanima!

Rasistički vrijeđao engleske nogometaše i završio u zatvoru

Jonathon Best (52) završio je u zatvoru zato što je na Facebooku uživo prenosio kako rasistički vrijeđa engleske tamnopute nogometaše koji su promašili jedanaesterce u finalu Eura
Vidi originalni članak

Marcus Rashford, Jadon Sancho i Bukayo Saka. Sudbina se poigrala da tamnoputi engleski nogometaši promaše posljednja tri jedanaesterca zbog čega su Talijani osvojili Euro, no oni svejedno nisu zaslužili onakav tretman u engleskoj javnosti.

NEREDI NA FINALU EURA Uefa žestoko kaznila Engleze: 100.000 eura i prazne tribine!

Vrijeđanje, rasističko iživljavanje, zlostavljanje na društvenim mrežama...Sve su to prolazili mladi nogometaši Manchester Uniteda i Arsenala nakon finala na Wembleyju. Internet je jedno mjesto gdje baš svatko tko mu ima pristup može pisati što god želi pod raznim nadimcima i proći nekažnjeno.

Ipak, nakon spomenutog finala utjecajni pojedinci digli su se na noge i odlučili kako se tome mora stati na kraj. Pa, evo i prvog koraka u procesu.

IZMAMILI OSMIJEH SAKE Navijači Arsenala s porukama podrške dočekali tragičara Eura

Jonathon Best (52) završio je u zatvoru zato što je na Facebooku uživo prenosio kako rasističko vrijeđa već spomenute nogometaše, a snimka je uskoro postala viralna. Četiri mjeseca nakon incidenta završio je iza rešetaka gdje će provesti deset tjedana. 

Podsjetimo, zbog svega što se događalo tih dana je Chelseajev veznjak Callum Hudson-Odoi odlučio kako više neće nastupati za 'Gordi Albion', već će igrati za rodnu reprezentaciju svog oca - Ganu!

"RAZOČARAN JE SAVEZOM" Englezi gube zvijezdu Chelseaja: Hudson-Odoi će igrati za Ganu!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dobar dan 333 04.11.2021.

    Ma da…englezi rasisti?! Ma nije moguce…

Komentiraj...
Vidi sve komentare