To je to što me zanima!

Raskol zbog automobila: 'Jesi dobija auto? Nissan!’

Pet luksuznih terenaca, koje je sponzor Hajduku ustupio na korištenje, razlog su razdora u klubu. Svatko bi htio biti jedan od vlasnika Nissana...
Vidi originalni članak

Pet luksuznih terenaca, koje je sponzor ustupio Hajduku na korištenje, već su izazvali razdor u redovima prvotimaca. Razlog je jednostavan - nejasan kriterij prema kojem su automobili raspodijeljeni. Puno je nezadovoljnih jer su se neki unaprijed vidjeli u luksuznim terencima, a na kraju ostali “kratkih rukava”. Logično je da su čelni ljudi kluba za sebe zadržali jedan automobil da bi s njim putovali na gostovanja, premda ih je teško zamisliti kako se po Zagrebu voze u bijelom Qashqaiju s natpisom “Hajduk živi vječno”.
Logičnim se čini i nagrada treneru Anti Miši, kao i Dragi Gabriću i Anti Šeriću, koji nemaju vlastite automobile. No neki se pitaju prema kojem kriteriju je auto dobio Mario Brkljača, koji je ljetos pod nerazjašnjenim okolnostima stigao u Hajduk uz odštetu od 300 tisuća eura i koji dosad nije odigrao ni minutu. Brkljaču dugo muče leđa, a sve je izglednije i da će morati na operaciju.
 - Znate li koji je Brkljačin od ovih pet? - upitao je u šali suigrače jedan od prvotimaca tijekom službenog preuzimanja vozila.
- Onaj s invalidskom oznakom - nasmijao je suigrače.

NE BRINITE, STIŽU VAM I MERCEDESI
Navodno će idućeg tjedna na Poljud stići i kontingent novih automobila, samo marke Mercedes, pa bi broj nezadovoljnih hajdukovaca na kraju ipak mogao biti nešto manji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mihaljevic 22.03.2009.

    Haha, a ovi auti tu svi imaju preko 100 konja, bas me zanima hoce li nasa \"draga\" policija kazniti igrace Hajduka koji nemaju vise od 24 godine, jer voze vozila koja ne smiju...

  • alo_mačko 21.03.2009.

    aha...mislia san da je to poklon od sponzora...a onda su ko mala dica, ako se svadjaju oko posudjene stvari...

  • 21.03.2009.

    šta se koji ku*ac imaju prepitrat oko auta kad ga ovi koji su ga dobili moraju vratit a godinu dana :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare