To je to što me zanima!

Raspada li se momčad 'lisica'? 'Tko god želi otići, neka ide'

U klubu želim samo igrače koji su sretni s ostankom, komentirao je tvorac engleskog čuda Leicester Cityja Claudio Ranieri nagađanja o mogućem odlasku najboljih igrača
Vidi originalni članak

Želimo zadržati sve igrače jer vjerujemo u njih. No ako mi igrač dođe i kaže: 'Želim otići tamo jer su mi takve ambicije, ja ću mu reći neka ide i uživa te mu poželjeti sreću, komentirao je izravno Claudio Ranieri sve češća nagađanja medija da se za njegove igrače bore brojni europski bogataši.

Najglasnije se u posljednje vrijeme spominje odlazak ponajboljeg igrača Leicestera Riyada Mahreza. Alžirca navodno žele Barcelona i Real Madrid.

- Da sam ja Riyad rekao bih si: 'Tamo je puno momčadi koje me žele pa moram pokazati još više'. Naravno da ćemo ga lakše zadržati ako izborimo Ligu prvaka, baš je zato sljedećih pet utakmica važno - kaže Ranieri te dodaje:

- U klubu želim samo igrače koji su sretni s ostankom. Prije ili kasnije klub će napredovati i postati jako dobar, naravno, nikada neće biti poput Barcelone ili Reala.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • justEd 28.02.2016.

    bravo

  • eon 27.02.2016.

    Ranieri nije tvorac nikakvog čuda.Engleski nogometni savez je taj koji je engleski nogomet postavio na zdrave noge.Da ovo naprave npr Španjolci sa svojim nogometom Real i Barcelona bi bili na četvrtom i petom mjestu.

  • bbbbbrrrrr 27.02.2016.

    zavrsit ce ove godine 4. ili 5. na kraju, a iduce ce opet bit u borbi za opstanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare