To je to što me zanima!

Raspravljali se 10 minuta: Mini - sukob Balotellija i Mancinija

Rasprava trenera i Balotellija, iz nepoznatog razloga, trajala je otprilike 10 minuta, a nakon iste je, čini se, Mancini izašao kao "pobjednik". Naime, Balotelli se primirio
Vidi originalni članak

Kontroverzni napadač Manchester Cityja Mario Balotelli imao je novu žustru raspravu s menadžerom Robertom Mancinijem na momčadskom treningu u srijedu...

Rasprava menadžera i Balotellija, iz nepoznatog razloga, trajala je otprilike 10 minuta, a nakon iste je, čini se, Mancini izašao kao "pobjednik". Naime, Balotelli se primirio i nastavio trenirati s ostatkom momčadi bez pogovora.

City odlučujući susret za naslov prvaka Engleske igra u nedjelju protiv Queens Park Rangersa, a Balotelli, navodno, gori od želje da u istome i nastupi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ManuelFletko 11.05.2012.

    nikad taj neće biti čist u glavi....

  • ma_da_25 11.05.2012.

    priznajem, žao mi je i ljubomoran sam što jedna ovakva čimpanza zaradi u jednom mjesecu više neg što ću ja u cijelom životu (ako ne i u 2-3 života XD) , nevjerojatno koliko mu se medijske pažnje pridodaje, lik u tome uživa, shvačam da je zanimljiv i to sve, ali nekad mi se život gadi kad vidim takve imbecile..

  • ledenikralj 11.05.2012.

    kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare