To je to što me zanima!

Rasturao u Milanu i Villarrealu, danas se bavi bodybuildingom

Bivši španjolski nogometaš Jose Mari svojim je nogometnim umijećem godinama oduševljavao navijače, a i nakon završetka karijere ostao je u sportu. Danas se uspješno bavi bodibildingom
Vidi originalni članak

Jak, jači, Jose Mari. To je asocijacija koja prva padne na pamet kad vidite isklesano tijelo Josea Marija (40), bivšeg uspješnog nogometaša koji je u karijeri igrao za Sevillu, Atletico, Villarreal, Milan...

Igrao je na poziciji napadača, a krasila ga je hitrina, čak je izgledao pomalo krhko. Kad danas vidite njegove fotografije teško je i zamisliti da se radi o istoj osobi. Jose Mari je danas prava mrcina koja je sportsku karijeru nastavila u bodibildingu.

Španjolski se napadač 2013. zasitio nogometa i od tada ne izlazi iz dvorane. Jose Mari drži se strogog režima prehrane, obožava jesti proteinima bogatu hranu, a na meniju je najčešće odrezak ili sushi.

Nije Jose Mari jedini poznati nogometaš koji je loptu zamijenio utezima. Bivši njemački golman Tim Wiese (37) napumpao se do neviđenih razmjera te se okušao u WWE svijetu kao hrvač. Ipak, Wiese se brzo vratio nogometu, ali nije bio dobar kao prije. Morao je skinuti veliku kilažu kako bi stao na gol niželigaša SSV Dillingena.

Jose Mari je nakon godina treninga napokon dosegao željenu razinu i uskoro planira početi s bodibilding natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.04.2019.

    A je rasturao u Milanu...Kao i Javi Moreno...

  • MOONZz 23.04.2019.

    Isto ko i Tim Wiese

  • maneken 23.04.2019.

    Koga briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare