To je to što me zanima!

Raul se u suzama oprostio od Schalkea: Odlazim iz Europe...

Bila je ovo jako teška odluka za mene. Lijepo je bilo u Schalkeu, koji me primio kad sam u Realu postao suvišan. Želim zahvaliti baš svima u i oko kluba, rekao je Raul
Vidi originalni članak

U četvrtak su Schalke i njegov španjolski 34-godišnji nogometaš Raul obznanili da prekidaju suradnju na kraju aktualne sezone, u kojoj se klub iz Gelsenkirchena trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Bundeslige. Nastavak suradnje nije dogovoren, makar je Schalke nudio svom napadaču jednogodišnje produljenje. Raul je tražio dvije godine. Na konferenciji za novinare Raul je rekao:

- Bila je ovo jako teška odluka za mene. Lijepo je bilo u Schalkeu, koji me primio kad sam u Realu postao suvišan. Želim zahvaliti baš svima u i oko kluba. Menadžeru, predsjedniku, treneru, suigračima, navijačima, svima... - rekao je Raul i nastavio:

- Ne znam još gdje idem. Zapravo, znam da ću napustiti Europu i igrati u nekoj manje zahtjevnoj ligi izvan granica kontinenta. Ponude postoje, a s menadžerom ću sjesti i odlučiti kuda ću.

Za kraj je suzni Raul poručio:

- Schalke će uvijek ostati u jednom dijelu mog srca. Ljudi su ovdje imali sa mnom dosta strpljenja. Osjećao sam se divno, okruženje je bilo sjajno, povjerljivo i ugodno.

Raul je u Schalke došao na ljeto 2010. godine došao iz Real Madrida, te je zajedno s Klaas-Janom Huntelaarom tvorio jedan od najboljih napadačkih dvojaca u Bundesligi.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • abatenoj 20.04.2012.

    kraljina kakve u Realu neće još dugo bit...i dok je igra za Real i izlazija po noćnim klubovima i novinari i kojekakvi kreteni ga napali za njegov stil života on bi iziša na teren i pokaza klasu jer je igračina....i danas je igračina bez obzira na poodmakle nogometne godine i zaslužuje misto u reprezentaciji....i da otiđe u Qatar ili bilo di drugo on će bit pojačanje....bija bi pojačanje i Barcelona i Realu i ManU

  • andi_1 19.04.2012.

    Raul je igračina i po ! Odlaskom Schalke če i previše izgubit, još nisu ni svjesni...

  • realovka 19.04.2012.

    nema veze što sam žensko, ali upravo zbog Raúla sam počela pratiti nogomet... zahvaljujući njemu sam zavoljela Real Madrid i ono šta je taj klub bio u njegovo doba... naravno da ga nitko osobno od nas ne poznaje, ali svi možemo zaključiti kakva je on ljudina... pravi gospodin bez skandala i pravi primjer mnogim generacijama... bio i ostao čovjek... dao je sve za Real... igrao je i dušom i tijelom... njegovi udarci nisu bili spektakularni, ali oni su uvijek nekako pronašli način da uđu u mrežu... jednom u sto godina se rađa ovakav igrač... NIKADA ne budem zaboravila dan kada je MORAO otići iz Madrida, radi lažnog Ronalda.... plakala sam gledajući prijenos uživo i onih 3000 - 4000 navijača što ga je ispratilo... Mourihno, Perez, del Bosque - SRAMITE SE!!!!! NIKAD nećete imati ovakvog igrača, NIKADA... jedino još šta imate je Casillas... Raúl <3 ti si moj idol... como no te voy a querer.... <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare