To je to što me zanima!

Razbahatili se: Na Hrvatskoj misle popravljati gol-razliku?!

Meksikanci i Brazilci vodeći su u našoj skupini A. I jedni i drugi imaju po 4 boda, no Brazil ima bolju gol razliku od Meksika koji to namjerava popraviti na Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Andres Guardado jedan od važnijih igrača Meksika na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Veznjaku golovi nisu u opisu posla, ali zna da je baš to ono što treba njegovoj reprezentaciji, pa uoči utakmice protiv Hrvatske nema problema s bahatom najavom da će protiv izabranika Nike Kovača pokušati popraviti gol-razliku.

- Zašto ne bismo lovili prvo mjesto u grupi? Izjednačeni smo s Brazilom na četiri boda, s tim da imamo slabiju gol-razliku, pa znamo da moramo nastaviti tražiti golove i s dobrim rezultatom možemo završiti prvi - rekao je Guardado za Periodico Digital i dodao:

- Ako se opustimo, možemo ispasti. Zato trebamo imati pobjednički mentalitet. Moramo zabiti golove, samo o tome se radi, nije važno samo dobro igrati. A ako igramo kako znamo i ako budemo agresivni, možemo se natjecati sa svim protivnicima.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • El Tractor 18.02.2015.

    Bili su u pravu!

  • samo pošteno_1 23.06.2014.

    Svima koji bar malo prate našu reprezentaciju vjerujem da je jasno da isključivo o nama ovisi tko će pobjediti večeras,imamo strašno dobru reprezentaciju i ako nam se malo posreći možemo do kraja doći.

  • srakar 22.06.2014.

    Ti ne plači dušo moja što je ovo zadnja noć,nek me tješi ruka tvoja, ja u zoru moram poć..... Zbogom Mexiko, vaja con Dios!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare