To je to što me zanima!

Razbili su mu nos: Mandžukić mora na operaciju u četvrtak

Mario Mandžukić igrao je gotovo cijelu utakmicu protiv Olympiacosa sa slomljenim nosom. Stigao je i zabiti. U četvrtak mora na operaciju, potvrdio je Atletico Madrid
Vidi originalni članak

Vatrenu dobrodošlicu imao je viceprvak Europe, madridski Atletico kod grčkog Olympiacosa u prvom kolu nove sezone Lige prvaka. Razbijen nos Mariju Mandžukiću i tri komada u mreži gostiju za poraz na startu Simeonove momčadi.

Mandžukić će morati na operaciju nosa, potvrdio je Atletico na službenoj stranici.

Mandžo je bio jedan od najboljih igrača Atletica u 3-2 porazu od Olympiacosa u Grčkoj. Zabio je za smanjenje vodstva Olympiacosa (2-1), a već u trećoj minuti na travu ga je posložio Albanac sa švicarskom putovnicom, Pajtim Kasami.

Udario je Kasami našeg igrača laktom i razbio mu nos. Mandžo je stisnuo zube, odigrao cijelu utakmicu i još stigao zabiti. Nakon susreta otišao je na pregled koji je pokazao frakturu. Mario Mandžukić bit će operiran u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ljepsi-sam-dok-sutim 18.09.2014.

    samo prosjecni igraci mogu izdrzati cijelu tekmu sa slomljenim nosom i jos zabiti gol...da je mandzo klasa izasao bi vani na poluvremenu i dao sansu boljima od sebe,naravno...

  • 17.09.2014.

    Mandzo je nevjerojatan....

  • LebronPetrovic 17.09.2014.

    Ja bi mu to vratio u 4-om kolu na albanski nacin. Glavom u nos, ali da sudac i kamere ne skuze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare