To je to što me zanima!

Razbio Thiema! U istom danu Đoković ostvario dvije pobjede

Cijeli meč trajao je 59 minuta, a na kraju je rimska publika uputila zvižduke Thiemu zbog toga kako je odigrao. Đoković će u nedjelju po osmi puta igrati u finalu Rima, a dosada je četiri puta bio pobjednik
Vidi originalni članak

Tek nekoliko sati nakon što je dovršio meč četvrtfinala u rimskom Mastersu protiv Del Potra, Đoković je u polufinalu morao igrati protiv sjajnog Austrijanca Dominica Thiema.

VIDEO

Sedmi igrač svijeta nije imao nikakve šanse, umor poslije iscrpljujuće pobjede protiv Španjolca Rafaela Nadala pogurao ga je prema teškom porazu.

Srbin ga je razbio 6-1 i 6-0. U finalu ga čeka Aleksander Zverev koji je izbacio Johna Isnera.

Đoković je za samo 16 minuta da u prvom setu stigne do 4-0. Koristio je sve greške protivnika i odigrao perfektno sve što je zamislio.

Cijeli meč trajao je 59 minuta, a na kraju je rimska publika uputila zvižduke Thiemu zbog toga kako je odigrao. Đoković će u nedjelju po osmi puta igrati u finalu Rima, a dosada je četiri puta bio pobjednik.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 21.05.2017.

    Povratak otpisanog?

  • Zlatan 10 21.05.2017.

    Nole se dize i do kraja godine ce opet biti broj 1, u to sam uvjeren 100%...koja glad kod njega za igrom, odavno nisam to vidio!! Maestralno je odigrao danas

  • nistarija 21.05.2017.

    A ko je Thiem da bi ga uporedjivali sa Novakom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare