To je to što me zanima!

Razdvajali ih suigrači: Brozović se umalo potukao s Lukakuom!

Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se, pak, nije svidjelo Brozoviću
Vidi originalni članak

Nova sezona Lige prvaka počela je u utorak velikim iznenađenjem. Inter je na svom terenu uzeo tek bod protiv praške Slavije (1-1), štoviše, zabio za remi tek u sudačkoj nadoknadi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokvario je milanski klub odličan ulazak u sezoni s ovim neočekivanim kiksom koji bi ga mogao skupo koštati budući da ga tek čekaju susreti s Barcelonom i Borussijom Dortmund.

Živci su među interovcima radili i nakon završetka utakmice sa Slavijom. Talijanska Gazzeta otkrila je da se u svlačionici dogodio sukob između Marcela Brozovića i Romelua Lukakua i da je verbalni sukob skoro prerastao u fizički.

- Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se nije svidjelo Brozoviću koji je između redova vidio da Lukaku cilja i njega, pa su se porječkali, a skoro je došlo i do fizičkog sukoba. Na vrijeme su ih rastavili suigrači - pisala je Gazzetta.

Conte prihvaća odgovornost

Imat će, dakle, i Conte puno posla ne samo na treningu, nego i u svlačionici jer najmanje što trener želi jesu niske strasti među igračima.

- Moramo biti razočarani. Igrali smo loše, nismo pokazali nogomet koji mi želimo inače igrati. Nisam se pripremio kao što sam trebao, ni prije ni za vrijeme utakmice. Možda je problem u prekratkom vremenu za pripremu - govorio je Conte.

- Mislim da je Slavia bila bolja od nas u svim segmentima. Presing, intenzitet, rješavanje utakmice. Još je dug put pred nama u kojem moramo stvoriti stabilnost kada dođu teške situacije. No ponavljam, prvi sam kriv ja. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 20.09.2019.

    ovaj Lukaku stvarni ni normalan. pa kaj ne zna da Broz navek nabrusenu kosturu v zepu nosi

  • 19.09.2019.

    Srećom Lukaku se izvuče živ

  • mestar 19.09.2019.

    Lukaku nezna da svi turbo nose cakiju u dzepu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare