To je to što me zanima!

Razočarana Nika Fleiss: Janica mi se nije ni javila!

Plakala sam od sreće zbog Janičinih pobjeda, a sad kad sam dobila otkaz iz reprezentacije, nitko mi se nije javio, čak niti porukom, kaže Nika Fleiss
Vidi originalni članak

Nika Fleiss, koja je odbačena iz hrvatske skijaške reprezentacije, razočarana je postupkom svojih kolega. U razgovoru za Globus potužila se da je nitko nije niti kontaktirao.
- Plakala sam od sreće zbog svake Janičine pobjede i medalje, a sad kad sam ja u reprezentaciji dobila otkaz, ona me nije niti nazvala da pita kako sam, uostalom, kao niti bilo koji drugi skijaš ili skijašica osim Natka Zrnčića-Dima - rekla je Nika.
- Da mi je barem netko od njih poslao običnu sms poruku, ali nije. Da je netko od njih na mojem mjestu, ja bih barem poslala poruku. Možda ih nije briga, a možda se ne žele zamjeriti ljudima u skijaškom savezu. Nisam ljuta, već jako razočarana i tužna. Da se mogu vratiti 10 godina unatrag, sve bih isto napravila - završila je odbačena skijašica.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Rey Ban 28.04.2010.

    Ajd sad budi jaca od svih njih i provaj koji turnir odradit s prvim mjestom...

  • teuta 28.04.2010.

    gle draga nika, na normalnim poslovima, a vjerojatno ces jedan raditi kad zavrsis faks, ti stvari idu ovako, ako radis - uglavnom te plate, ako ne radis i nemas rezuultate koji vuku naprijed, ne da ti ne pisu smsove vec te sutnu nogom u dupe i zaborave za sekundu, tak da, draga moja, ocito za skijanje nisi, uz sav trud nigdje rezultata, zato -obrisi suze i zivi dalje.

  • sudacx 28.04.2010.

    Zaboli Janicu,njena misija je bila i preko mrtvih do svog cilja stići,sad je zaboli patka za svih!...a to se vidi iz njene arogancije...ne bi da je Boga uhvatila za onu stvar!...ima jos boljih Od Janice i sigurno će izaći na vidjelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare