To je to što me zanima!

Razočarani Iniesta: Nepošteni su, zaslužili smo poštovanje!

"Možete govoriti o kraju naše ere koliko želite, ali to će se dogoditi tek kada mi ništa ne osvojimo. Puno smo napravili, a da za to dobivamo premalo poštovanja"
Vidi originalni članak

Nakon što je katalonski nogometni div Barcelona teško poražen u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka kod Bayerna na Allianz Areni (4-0), kritičari su sasuli drvlje i kamenje po španjolskom klubu...

To je, očito, jako povrijedilo jednog od najboljih igrača današnjice, Adresa Iniestu, koji se putem službene stranice katalonskog kluba odlučio obratiti javnosti.

- Ljudi su nepošteni prema našoj momčadi nakon teškog poraza od Bayerna. U posljednjih smo pet sezona osvojili tri Lige prvaka, a još smo tri puta igrali u polufinalu. Na pragu smo osvajanja četvrtog naslova u Španjolskoj, a osvojili smo i nekoliko razno-raznih kupova. To je rekord vrijedan poštovanja - rekao je Barcelonin veznjak.

- Godinama se već borimo do kraja sezone za sve naslove. Možete govoriti o kraju naše ere koliko želite, ali to će se dogoditi tek kada prođe nekoliko godina, a da mi ništa ne osvojimo. Mislim da smo puno toga napravili, a da za to dobivamo premalo poštovanja - zaključio je Iniesta.

Pred Barcelonom je naredne srijede gotovo nemoguća misija da nadoknadi četiri gola minusa iz Münchena, dok ju u prvenstvu maksimalno dvije pobjede dijele od naslova prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • barcelonist 29.04.2013.

    N

  • chelseaMG 26.04.2013.

    bitno da ste chelsea izbacili zbog poštenog meča i suca. šteta što te godine niste dobili fair - play nagradu za najbolju i najpošteniju ekipu.

  • user_193663 26.04.2013.

    Nakon poraza od Bayerna volim ih još više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare