To je to što me zanima!

'Razočaravajuće je izgubiti, ali nismo imali dovoljno hrabrosti'

Žao mi se jer mi se činilo da nemamo dovoljno hrabrosti. Nismo se dobro snalazili kad smo imali loptu u nogama, rekao je tužni islandski izbornik Lars Lagerbäck
Vidi originalni članak

Iako su najavljivali iznenađenje na Maksimiru, Islanđani su izgubili 2-0 od Hrvatske te ostali pred vratima Brazila. Poraz od 'kockastih' ipak nije glavna vijest na njihovim portalima već je to vijest kako je Eidur Gudjohnsen odigrao posljednju utakmicu za njihovu reprezentaciju.

- Nismo odigrali dovoljno dobro večeras. Dosta smo kukavički ulazili u duele i izgubili smo puno dvoboja u zraku - rekao je Gudjohnsen te dodao:

- Vjerojatno smo se ispraznili u prvoj utakmici, ali i ovo je veliki rezultat. Sanjali smo Brazil, uspjeli smo dići naciju na noge, ali nismo uspjeli.

Na kraju je 35-godišnji Gudjohnsen kroz suze prozborio:

- Prilično sam siguran da je ovo moj posljednji susret za Island - rekao je Gudjohnsen.

Izbornik Lars Lagerbäck smatra kako njegova momčad nije imala dovoljno hrabrosti.

- Žao mi se jer mi se činilo da nemamo dovoljno hrabrosti. Nismo se dobro snalazili kad smo imali loptu u nogama - rekao je Lagerbäck te zaključio:

- Razočaravajuće je izgubiti. Trebali smo iskoristiti crveni karton. Međutim, na nama je da naučimo iz ovakvih utakmica. Ovo su nam temelji za budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Fozit 20.11.2013.

    Dali sad znaju Marija, jesu l upoznali Luku, koliko su se oni bahatili i naši NOVINARČIĆI su se u tome natjecali tko će više da ponizi ove naše dečke.

  • kamen sa srca 20.11.2013.

    Lagerback (zvuči kao neko pivo :-) - malo si se previše bahatio pa je ova ionako divna pobjeda još slađa!

  • astonvilla 20.11.2013.

    Pranjić je profesor za onog panja Strinića,a mali Kovačić ,ako ovako nastavi,veliki dobitak za našu repku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare