To je to što me zanima!

Real doveo novog Raula: 'Kad narastem želim biti kao Messi'

Nakon mahnite ljetne kupovine Real Madrid se okrenuo vlastitom pogonu. 'Los Blancosi' su potpisali 7-godišnjaka za kojeg se nadaju da će postati novi Raul
Vidi originalni članak

U vrijeme kad klubovi poput Manchester Cityja i PSG-a troše basnoslovne iznose za precijene nogometaše, divovi poput Reala i Barcelone su se okrenuli mladim pojačanjima. 

Prije tjedan dana skauti su otkrili osmogodišnjeg Tommyja Angela, sina igrača LA Galaxyja Juana Pabla Angela. Talentiranog playmakera su već prozvali novim Messijem, a pitanje je vremena kad će mladi nogometaš krenuti putem najboljeg igrača svijeta.

Iz suparničkog tabora iz Madrida Real se nakon tradicionalne ljetne kupovine okrenuo vlastitom pogonu. 'Los Blancosi' su 7-godišnjaka!

Talentirani Angel Leonel Coria s treninzima će krenuti 6. rujna, a u klubu se nadaju da će od malog Argentinca stvoriti novog Raula ili Eto'oa. 

No, čelnicima kluba se možda neće svidjeti što novoj nadi nogometni uzor najveći igrač današnjice i zvijezda najvećeg suparnika Barcelone.

- Messi je moj idol, ali moj je san zaigrati za Real Madrid u Primeri – rekao je Coira.

U Realu ne moraju strahovati jer je obećao da neće jednog dana prebjeći u katalonski klub.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • croboy24 08.08.2011.

    kad narastem bit ću televizor, kad narastem bit ću tv..:/

  • Villa7 08.08.2011.

    HAHAHA pa normalno da zeli bit ko Messi,ipak pola Realove ekipe zeli bit ko Messi, počevši od Ronalda pa nadalje.. al ne ide im bas haha...upropastit ce Real ovog malog ko sto je i sve ostale igrace koji igraju u Realu :D

  • user_66879 08.08.2011.

    kad narastem bit cu za glavu veci od messia. ( malo šale )

Komentiraj...
Vidi sve komentare