To je to što me zanima!

Real i Barca se vraćaju od 20. lipnja! Ritam srijeda-nedjelja

Upravo su me obavijestili iz lige. Sve se zna. Primera počinje 20. lipnja i u pet tjedana bit će odigrano sve do kraja, zadnje kolo: 26. srpnja, rekao je trener Getafea, Meksikanac Javier Aguirre
Vidi originalni članak

Datumi su određeni, vraća se Primera! Trener Getafea, Meksikanac Javier Aguirre, otkrio je u razgovoru za meksičku radiju postaju MVS Noticias 102.5 kako su ga iz vodstva lige obavijestili da se utrka za naslov između Barce i Reala nastavlja od 20. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO: REAL MADRID

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo su me obavijestili iz lige. Sve se zna. Primera počinje 20. lipnja i u pet tjedana bit će odigrano sve do kraja. Zadnje kolo: 26. srpnja. Dakle 11 kola u ritmu dva puta tjedno, srijeda/četvrtak pa subota/nedjelja - rekao je Aguirre u eter emisije Marca Claro MVS u noći sa četvrtka na petak.

Španjolski su se klubovi ovog tjedna vratili u svoje trening kampove da igrači, treneri i svi iz stožera obave testove na korona virus. Kreće se sa individualnim treninzima i vraćanjem kondicije, normalni treninzi trebali bi uslijediti u tijekom naredna dva tjedna.

RAKETA ZA MARCU Rakitić: Želim igrati i spreman sam preuzeti rizik, vrijeme je!

Vodstvo lige već je obavijestilo klubove kako će do kraja ove sezone dozvoliti pet izmjena po utakmici da smanji rizik od ozljeda igrača čiji su organizmi šokirani onime što im se nije dogodilo otkad igraju nogomet: prisilnom pauzom kroz cijeli četvrti mjesec.

Nijemci su odlučili kako se Bundesliga vraća već 16. svibnja, turska Super Liga ovih će dana fiksirati datum u lipnju, a Nizozemci su odlučni u tome da se njihove Eredivisie ove sezone ne igra.

LOV NA NASLOV REALA I BARCELONE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ja sam vatreni navijac 08.05.2020.

    Znam da cu mozda dobit minuse,ali za Real je veliko pojacanje to sto se vraca Hazard

  • Matek podravec u Irskoj 08.05.2020.

    Ne pisite prvo gluposti.Opet ce ispast naivni bez pravih informacija😂,haha.Trenutno LA LIGA je odbila takva nagadanja i nema jos nikakve sluzbene potvrde, to je i sam Tebas izjavio.Takoder sumnjanju u shemu, sri,cet i vikend utakmice,ali jos razmisljaju o soluciji..

  • ricky22 08.05.2020.

    Sad će igrači trpit ogrome ozljede tim ritmom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare