To je to što me zanima!

Benitez potpisao na tri godine i pustio suzu na predstavljanju

Španjolski je trener potpisao na tri godine s 'kraljevskim klubom'. Real Madrid ga je predstavio na konferenciji za medije, a Rafa Benitez na predstavljanju je pustio suzu
Vidi originalni članak

Ono što se već danima najavljuje danas je dobilo i svoju službenu potvrdu. Rafa Benitez (55) novi je trener Real Madrida!

Objavio je to 'kraljevski klub' na svojim službenim stranicama i otkrio da je španjolski trener s Realom potpisao ugovor na tri godine. Službeno predstavljanje u prostorijama kluba za medije počelo je u 13 sati, a novi je trener pustio i suzu.

- Ovo je emotivan dan za mene, vratio sam se kući - rekao je Španjolac pa nakon što je smirio emocije nastavio:

- Razgovarao sam s Ancelottijem, igrači ga vole i želim mu sve najbolje.

Ancelotti je imao svoj stil s kojim je osvojio Decimu, a Rafa donosi nešto novo.

- Kažu da sam trener defanzivac, ali u Napoliju sam srušio rekord po broju zabijenih golova. Ovdje ću drugačije trenirati momčad jer imam bolje igrača no ikad do sada. Treninzi će se bazirati na radu s loptom 80 posto vremena - zaključio je novi trener Reala.

Već je sjedio na klupi Reala

Benitez je već sjedio na klupi u Realu. Bio je trener mladih momčadi 'kraljevskog kluba' te pomoćnik u prvoj momčadi Reala 93/94. Madridsku momčad napušta 1995. te gradi karijeru preko Valladolida, Osasune, Extramadure, Tenerifa te s Valencijom osvaja dva naslova prvaka Španjolske i jednu Europsku ligu (Kup Uefe). Španjolsku je napustio 2004. te je trenirao Liverpool s kojim je osvojio Ligu prvaka, Inter, Chelsea i Napoli.

U Španjolsku i Real se vraća s brojnim trofejima osvojenima na klupama europskih velikana, no sigurno je da mu nigdje nije bilo tako teško kao što će mu biti u njegovu Realu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • dobro jutro 04.06.2015.

    To je isto da Pamic trenira Dinamo,nije Rafa za tako jak klub,ali dajem mu 6 mjeseci za ocjenu U Napoliju nije bas zavrsio sezonu kako je mogao

  • Wimby 04.06.2015.

    Vec ga osudili, a tek dosao. Svaka cast Ancelottiju ali Real nije nista osvojio ove sezone,a to se ne oprasta bez obzira na sve. Benitez mi nije drag, ali treba mu dati sansu.

  • zvzmir 03.06.2015.

    Realu izgleda nedostaju vremena kad nisu mogli proći ni osminu finala LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare