To je to što me zanima!

Real ima novog Luku Dončića, a žele ga baš svi NBA skauti...

Mlada reprezentacija Slovenije plasirala se u polufinale Eurobasketa, a izvrsnu predstavu prezentirao je mladi talent Real Madrida. Slovenac, kao i Luka Dončić, s malo drugačijom pričom...
Vidi originalni članak

Žiga Samara, slovenski je mladi košarkaš i supertalent za kojim lude NBA skauti, osobito nakon onoga što je pokazao na Eurobasketu za igrače do 18 godina. Njegova priča podsjeća na onu Luke Dončića. Mladi Slovenac odlučio je talent razvijati u vrhunskoj školi Real Madrida.

Rođen je u Jesenicama, igra odličnu košarku u juniorskoj momčadi Reala, a mnogi NBA skauti s velikim oduševljenjem dočekali su njegove nastupe na Eurobasketu za igrače do osamnaest godina starosti koje se održava u Grčkoj.

MARCELO JE BIO JASAN Kapetan uspio razdrmati Real: Moramo ih pobijediti, kako god!

Čitav turnir, Žiga je odigrao s fantastičnim prosjekom od 13 poena, osam skokova i sedam asistencija, a u polufinalnoj pobjedi protiv Velike Britanije 71-57 ostvario je rijedak triple-double učinak s 14 koševa, deset skokova i 14 asistencija. 

Slovenija će u polufinalu igrati protiv Turske koja je nadigrala Francusku. U drugom polufinalu igrat će Španjolska i Grčka.

Rezultati četvrtfinala:

Slovenija-Velika Britanija 71- 57
Turska-Francuska 69 - 64
Španjolska-Rusija 84- 77
Grčka-Litva 70 - 66/OT

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GGs2 02.08.2019.

    Federer i Maradona mu nisu ni do koljena, a o Janici da ne pricam

Komentiraj...
Vidi sve komentare