To je to što me zanima!

Real je platio 16 milijuna € Raulu i Gutiju za odlazak

Po izvještajima Sporta, predsjednik Real Madrida Florentino Perez je iz klupske blagajne izdvojio 11.6 milijuna eura za Raula, te 4.5 mil. za Gutija
Vidi originalni članak

Raul i Guti, dvije igračke legende madridskog Reala (jedna veća, druga manja) ovog su ljeta napustile taj nogometni klub i pojačali Schalke, odnosno Beşiktaş.
Katalonski Sport, pak, u subotu donosi informaciju po kojoj je uprava Reala platila svojim zvijezdama odlazak. Vijest može biti točna, ali može biti i samo mala epizoda u "ratu" koji vlada oduvijek između dva najveća španjolska kluba.
Po izvještajima Sporta, predsjednik Reala Florentino Perez je iz klupske blagajne izdvojio 11.6 milijuna eura za Raula, te 4.5 milijuna za Gutija. Time je donekle smanjio broj ljudi u svlačionici, te time zadovoljio prohtjeve novog trenera Josea Mourinha, a ujedno je smanjio mogućnost sukoba koji bi se stvorili zbog slabe minutaže dvije Realove ikone.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • veky031 25.09.2010.

    sramota da se tako prema nekome ponaša tko je toliko dao za klub...sramota!

  • user_38357 25.09.2010.

    daj molim vas nemojte pisati takve gluposti, otišli su sami svojom voljom jer im je rečeno da nebudu igrali i da se stvara nova i puno mlađa ekipa i zato su otišli bez odštete, meni je jako žao jer su otišli iz kluba,ali ovo su totalne gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare