To je to što me zanima!

Real je prodao 1.2 milijuna dresova Cristiana Ronalda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Real Madrid je od prodaje dresova Cristiana Ronalda zaradio više od 100 milijuna eura. Klub je tako vratio svaki euro od kupnje Portugalca...
Vidi originalni članak

Koliko? Za jednog igrača 94 milijuna eura? Ma to više nije normalno, čudili su se mnogi prošlo ljeto kad je Florentino Perez doveo Ronalda.
Ni godinu dana poslije toga postalo je jasno da je Real Portugalca zapravo dobio - besplatno.
Madriđani su prodali 1,2 milijuna njegovih dresova po 85 eura, na tome zaradili više od 100 milijuna eura i vratili i zadnji euro od transfera koji su mnogi proglasili nebulozom. Ni dresovi Zidanea, brazilskog Ronalda i Beckhama nisu se tako dobro prodavali kao Portugalčeva devetka. Florentino Perez još je jednom dokazao da je kupnja najboljih svjetskih igrača vrhunski potez i najisplativija investicija. Barem ako je riječ o Portugalcu. Jer s Kakom je priča sasvim drukčija. Ne igra kako su očekivali, pa ni navijači nisu “poludjeli” za dresom s brojem osam. A da bude još lošije, za 67 milijuna eura dobili su igrača koji je stalno “out”. Realovi liječnici tvrde da ne želi igrati ni ako je lakše ozlijeđen. Sumnjajući da se Kaka štedi da bi bio pravi u dresu Brazila na SP-u, Perez je hitno pozvao na sastanak direktora Valdana. Čini se da Brazilac može pakirati stvari.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • JAX 16.04.2010.

    a još da uračunamo ilegalne broj je mnogo veći

  • Barca4Ever 16.04.2010.

    Aj ti Kaka fino pakiraj kofere, na Barajas prvim taksijem i u avion za Barcelonu... da i ti igraš u PRAVOM klubu :-)

  • v3c 16.04.2010.

    najjači mi je lik kad odlazi sa stadiona u 84. min i ima ronaldov dres i preko tog obuče majicu i ode kuć :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare