To je to što me zanima!

Real Madrid ima novu zvijezdu! Stiže im Srbin iz Frankfurta...

U Frankfurt će se za Jovića sliti oko 60 milijuna eura, a za momčad Zinedinea Zidanea potpisat će do 2023. godine i to za ogromnu plaću od oko deset milijuna eura godišnje
Vidi originalni članak

Real Madrid dovodi Luku Jovića, doznaje njemački Sky Sports.

O Jovićevom transferu u Real priča se već neko vrijeme, a on je bio najizgledniji transfer uz Edena Hazarda, koji već duže vrijeme dres Chelseaja želi zamijeniti onim kraljevskog kluba.

Kako prenose Nijemci, u Frankfurt će se za Jovića sliti oko 60 milijuna eura, a za momčad Zinedinea Zidanea potpisat će do 2023. godine i to za ogromnu plaću. Trebao bi zarađivati oko 10 milijuna eura godišnje!

A nije da ga Real plaća bez veze. Pa 21-godišnjak je ove sezone u 47 utakmica zabio 27 golova.

Ovo je navodno tek početak ljetne rošade koju planira Zidane. Prema pisanju Marce, klub će napustiti oko 13 igrača. Među njima je vjerojatno i naš Mateo Kovačić koji je na posudbi u Chelseaju, dok će Luka Modrić i dalje nositi bijeli dres.

Uz Jovića, na listi želja je i dalje Hazard, kao i Paul Pogba, Miralem Pjanić i Christian Eriksen.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Floki7 17.05.2019.

    I na kraju,ZZ ce na kraju staviti Benzemu u prvu postavu zato sto je francuz i steta za Jovica sto nece imati veliku minutazu a igracina je.

  • sena2 17.05.2019.

    Da je kojim slucajem spanjolac ili argentinac kostao bi 100 miliona

  • PCapitalist 17.05.2019.

    Nek mu je sretno, međutim opet je ovo primjer mladog nogometaša koji ne razmišlja zrelo.Ovaj puta otišao je za novcima, a nije razmislio u kakvu ekipu ide i da mu ništa ne garantira to da će igrati u kontinuitetu.Talent je svakako, međutim trebat će mu dosta sreće da se probije tako mlad u ekipi kao što je Real Madrid i jednoj tako moćnoj ligi kao što je La Liga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare