To je to što me zanima!

Real Madrid oprostio se od Di Stefana petominutnim videom

U ponedjeljak je u 89. godini života preminuo Alfredo Di Stefano. Klub u kojem je proveo 11 godina odlučio mu se zahvaliti videom na svojem kanalu na YouTubeu
Vidi originalni članak

Alfredo Di Stefano dva je puta bio proglašen najboljim svjetskim nogometašem, a jedini je igrač koji je zabijao golove u pet uzastopnih finala Kupa prvaka. Di Stefano je nastupao za čak tri reprezentacije (Argentina, Kolumbija i Španjolska), a kako nikad nije nastupio na Svjetskom prvenstvu, najveće uspjehe ostvario je u dresu kraljevskog kluba.

Real Madrid proglasio ga je najboljim igračem u povijesti kluba i počasnim predsjednikom, a nakon što je Di Stefano umro od posljedica drugog srčanog udara, objavljen je video u kojem se vidi o kakvom se igraču radi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ManituApach 08.07.2014.

    Ovakvim ljudima se treba diviti,a ne Sukeru koji je 1998 godine posjetio grob fasiste i izdajnika Pavelica i kome je odnio na grob buket cvijeca!

  • zekica 08.07.2014.

    Ono što je Pele kao igrač bio u nastupima za reprezentaciju, to je Alfredo bio u klubskom nogometu... i još više od toga. R.I.P. Alfredo

  • geonosian2912 08.07.2014.

    Najveći igrač u povijesti najvećeg kluba u povijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare