To je to što me zanima!

Real Madrid pokušao je dovući i Urugvajca Diega Forlana (31)

Svjetski mediji u petak prenose izjave Diega Forlana, urugvajskog nogometaša koji igra za madridski Atletico. Ne žali što je ostao. Ima namjeru ispuniti ugovor do kraja
Vidi originalni članak

Ovog siječnja su u madridskom Realu nasušno tražili kvalitetno napadačko pojačanje i pritom kontaktirali sve i svakoga. Na kraju su rješenje pronašli u dovođenju Togoanca Emmanuela Adebayora, nezadovoljnika iz Manchester Cityja...

Razlog traženja pojačanja je bila aktualna teška ozljeda Gonzala Higuaina, ali i inače kratak popis kvalitetnih napadača. Tako svjetski mediji u petak prenose izjave 31-godišnjeg Diega Forlana, urugvajskog nogometaša na radu u madridskom Atleticu, koji otkriva kako je Real, između ostalih, tražio i njega.

- Predstavnici Reala su razgovarali s vodećim ljudima Atletica i pitali za mene. Potom je čelništvo Atletica kontaktiralo mog agenta i u tom dogovoru je odbijena moja prodaja - krenuo je s pričom Forlan, inače najbolji nogometaš posljednjeg Svjetskog prvenstva, koje je tijekom ljeta održano u Južnoafričkoj Republici.

- Nemam prigovora na takav scenarij, odnosno, na ostanak u Atleticu. Ovdje sam dugo i nikada se nisam tužio. Imam namjere ispuniti ugovor do kraja i pomoći klubu. Lijepo mi je u Atleticu, miran sam i željan novih utakmica u ovom dresu - rekao je nogometaš koji je ove sezone u Primeri, tijekom 18 utakmica, zabio sedam golova.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 29.01.2011.

    ovi brisu komentare ali idalje ni glasa o transferu

  • phoenix10 29.01.2011.

    Kakav nepismeni novinar... Real pokušao "dovući"...kakva nepismenost..

  • razumni...not 28.01.2011.

    smijesan naslov,dovuĆi pa brijem da lik nebi imao nista protiv da ode

Komentiraj...
Vidi sve komentare