To je to što me zanima!

Real Madrid preokretom do pobjede nad Sportingom...

Real Madrid na Santiago Bernabeu pobijedio je Sporting Gijon sa 3-1. Poveo je Sporting, ali Real je golovima Van der Varta i Alonsa preokrenuo...
Vidi originalni članak

Nakon prvog poluvremena bez golova, Sporting je poveo golom Davida Barrala u 53. minuti, ali ono nije dugo trajalo. Naime, “kraljevski klub” golovima Rafaela van der Vaarta (iz slobodnog udarca) i Xabija Alonsa (glavom nakon ubačaja Ronalda iz kornera) u samo tri minute radi preokret već u 57. minuti, a točku na "i" za madridski je klub stavio Gonzalo Higuain. Argentinskom je napadaču postignuti gol bio 20. ovosezonski, čime se približio lideru najboljih strijelaca lige Lionelu Messiju na dva gola zaostatka. Hrvatski napadač u redovima Sportinga Mate Bilić dobio je priliku od 74. minute. Real je pobjedom zadržao savršen ovosezonski omjer na domaćem travnjaku i ostvario 14. pobjedu iz isto toliko susreta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Giro 20.03.2010.

    Nije li takav koeficijent kod svake utakmice gdje favorit doma protiv \'outsidera\'? Tipa Man.Utd pritiv Stoke-a, ili Barca protiv Xereza? I onda čim se nešto dogodi, da nedajbože gosti zabiju gol, evo odmah dežurnih polemičara. Vjerovatno nisi ni pogledao utakmicu, samo rezultat i usporedio s koeficijentima. Da si pogledao, vidio bi da igra nema veze s namještenim rezultatom. Gosti su poveli golom pod prečku sa strane, a Real ih je stisnuo i 2 gola iz prekida zabio, treći iz polukontre.

  • oggogo 20.03.2010.

    Sve to meni smrdi na namješteno,prvo x na poluvremenu gdje je koeficijent bio ogroman,onda oba daju gol i prvi gol daje gost gdje je koeficijent jos veci i na kraju ukupan prijelaz iz x u 1...nemam riječi...pobjeda gosta plaćala se koef.od 25...Čisto sumnjam da Real nije mogao zabiti gol u prvom dijelu,prije nije htjeo,a ako nije mogao onda stvarno JADNO!!

  • user_45953 20.03.2010.

    Za tolku lovu to ne izgleda ni približno kak bi trebalo!!!nikad od tolko zvijezda prave momčadi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare