To je to što me zanima!

Real Madrid: Za dva trofeja 875 tisuća eura po glavi!

Za manje od pola sata dogovorene su najviše premije u klupskoj povijesti, 875.000 eura svakom igraču osvoje li Ligu prvaka i domaće prvenstvo...
Vidi originalni članak

Obranimo li naslov europskog prvaka usred Madrida, bit će to poput superorgazma, rekao je branič Barcelone Gerard Pique. Ovogodišnji finale Lige prvaka igra se 22. svibnja u glavnom španjolskom gradu, a predsjednik madridskog Reala Florentino Perez nikako ne bi htio gledati razuzdano slavlje nogometaša omraženog rivala Barcelone na Santiago Bernabeu.
Perez i sportski direktor Jorge Valdano sastali su se u srijedu s predstavnicima igrača u klupskom restoranu na Santiago Bernabeu i za manje od pola sata dogovorili najviše premije u klupskoj povijesti - 875.000 eura svakom igraču osvoji li Real Ligu prvaka i španjolsko nogometno prvenstvo!
Momčad su predstavljali kapetan Raul, Guti, Iker Casillas i Sergio Ramos, no najveći dobitnik u cijeloj priči vjerojatno će biti najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo. Uz godišnju plaću od 12 milijuna eura, spomenutu premiju i mnogobrojne sponzorske ugovore, Portugalac bi tijekom sljedećih nekoliko mjeseci mogao zaraditi blizu 80 milijuna eura, piše španjolski sportski list AS.
- Novac mi nije najvažniji. U karijeri me ipak najviše pokreću sportski ciljevi. Želim osvojiti što više trofeja i prvenstava - tvrdi Realov najbolji igrač.
Pojašnjava to time što mu nikad nije teže nego dok ne može igrati zbog nekakvih ozljeda ili suspenzija.
- Nedavno su me kaznili dvjema utakmicama neigranja zbog crvenoga kartona koji nisam zaslužio. Najgore je neigranje.

BARCELONA
U protekloj sezoni nogometaši Barcelone trijumfirali su u svim natjecanjima u kojima su nastupili. U rekordnoj sezoni čelnici Barcelone svoje nogometaše nagradili su bogatim premijama - za Ligu prvaka 500.000 eura, španjolsko prvenstvo 300.000, Kup kralja 200.000 te za razne superkupove još 300.000 eura po glavi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • spectre_1 05.02.2010.

    ne vjerujem da ima likova ko ovaj vlaka što svršavaju na neke milijunaše koje nikad u životu neće vidit i koji uopće ne znaju da postoji..ja volim sport igrat i gledat,ma sve sportove,ali nisam neka frikčina da svršavam na njih..meni je svejedno tko pobjedi,želim gledat samo dobru igru i opustit se..ne se živcirat zbog toga rofl

  • fantimon 05.02.2010.

    kako bi volio da bankrotiraju jednom

  • boixos os 05.02.2010.

    e aj više da razjasnimo tog ovrebea jednom zauvijek..Barca je prije tri godine ako s ene varam ispala od Chelsea sudačkom greškom Colline koju su svi zaboravili,,dalje prvoj tekmi na Camp Nou nije suđen penal za Baru...treće..crveni karton Abbidalu u Londonu također nije bio...a ja naime često volim pogledat jedan klip o tekmi reala i rijeke kad je jednom igraču rijeke dosuđen crveni karton zbog vrijeđanja iako je čovjek gluhonijem..nije ni real sve pošteno osvojio ali njihove lige prvaka su još iz srednjeg vijeka tako da se o tome ne zna NIŠTA...a ovo za premije Real neće ništa osvojit jer nema konstantu ni mir u momčadi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare