To je to što me zanima!

Real najavio novu titulu, nije se dugo čekao odgovor iz Barce

Nova sezona španjolske nogometne lige počinje u subotu. Barcelona i Real Madrid svoje će utakmice 1. kola protiv Real Sociedada, odnosno Valencije igrati u nedjelju
Vidi originalni članak

Real dočekuje Valenciju, a Barcelona Real Sociedad. I počinje nova sezona Primere! Čeka nas novi spektakularni dvoboj za naslov prvaka, novi rekordi koji čekaju da budu srušeni i dvoboj dvojice najboljih na svijetu u ovom trenutku. Leo Messi prošle je sezone zabio 50 golova. Ronaldo ga je pratio gotovo u stopu i završio s 46 golova. 

- Najvažnije nam je osvojiti prvenstvo - rekao je Jose Mourinho koji u pohod na obranu naslova Primere kreće s istom momčadi. 

Real nije doveo nikoga u ljetnom prijelaznom roku. Čeka se još eventualno Luka Modrić. Barcelona je kupila Jordija Albu za lijevi bok. Priča se da bi u vezni red mogao doći Song iz Arsenala, ostalo je sve isto. 

Teško da će se netko umiješati u borbu za naslov Primere. U posljednjih 10 godina tek je Valencia uspjela prekinuti niz Reala i Barcelone i 2004. godine osvojila je naslov.

- Mi smo i dalje momčad koju svi žele dobiti. Mi smo najbolji na svijetu. Želimo vratiti naslov prvaka i naslov Lige prvaka na Nou Camp - rekao je Dani Alves.

Barcelona i Real svoje utakmice igraju u nedjelju.

Primera, 1. kolo:

subota:

Celta - Malaga

Sevilla - Getafe

Mallorca - Espanyol

nedjelja:

Real Madrid - Valencia

Barcelona - Real Sociedad

Athletic Club - Real Betis

Levante - Atletico Madrid

ponedjeljak:

Deportivo - Osasuna

Rayo Vallecano - Granada

Real Zaragoza - Real Valladolid

Idi na 24sata

Komentari 86

  • speks 19.08.2012.

    idemo getafe!

  • marin arsenal 18.08.2012.

    ne navijam ni za barcu ni za real al volio bi da real osvoji... dosta je bilo barce za neko vrijeme...

  • TenaMlinarić 18.08.2012.

    iHala Madrid!

Komentiraj...
Vidi sve komentare