To je to što me zanima!

Real pao bez Ronalda, Balea i Benzeme, Luka igrao pola sata

U finalu Audi Cupa Bayern je pobijedio Real Madrid golom Roberta Lewandowskog u 88. minuti utakmice. Luka Modrić dobio je priliku u posljednjih pola sata utakmice
Vidi originalni članak

Bayern München obranio je naslov u Audi Cupu. Sinoć je na svojoj Allianz Areni pobijedio Real Madrid 1-0. Jedini gol zabio je Robert Lewandowski u 88. minuti utakmice.

Rafa Benitez od prve minute na travnjak je izveo momčad bez najvećih zvijezda. Benzema i Ronaldo nisu ni doputovali u München, Bale je ostao na klupi cijelu utakmicu, Modrić i James su igrali posljednjih pola sata. Umjesto njih utakmicu su počeli Čerišev, Jese, Casemiro, Lucas... S druge strane Pep Guardiola izveo je gotovo sve najbolje što ima na raspolaganju.

Ostanak Balea na klupi te ozljeda Pepea u 15. minuti zabrinuli su navijače Reala.

- Pepe je već ranije imao nekih problema pa sam ga zamijenio da izbjegne težu ozljedu, a Bale je igrao protiv Tottenhama i nisam htio riskirati s dvije utakmice u dva dana. Cilj je raditi i napredovati, ali pritom i zaštititi momčad - umirio je navijače Rafa.

Bayern je s obzirom na postavu na terenu očekivano bio bolja momčad, više je imao loptu u svojim nogama, no kombinirana Realova momčad odlično se branila te je kapitulirala tek na samom kraju. Douglas Costa je ubacio iz slobodnog udarca lijevom nogom s desne strane, a Robert Lewandowski odlično utrčao te s tri metra prevario Keylora Navasa u 88. minuti. Bayernu je to treći naslov u četiri godine koliko se igra ovaj kup.

U utakmici za treće mjesto Tottenham je pobijedio Milan 2-0 golovima Chadlija i Toma Carrolla.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • šteta 06.08.2015.

    e,onda je situacija poprilično tragična za Bayern, ali.mi ipak nije jasan benitezov popis,ali vjerojatno ga pripremni turniri ne zanimaju kao ni njegovog rivala Josea M.

  • Notorious Nike 06.08.2015.

    bayern je bio bolja momcad, o tome ko je falio, ko je igrao je igrao je i jednima i drugima je falilo igraca, ali naravno sad se vidi kolko je ubiti real neopasan doslovno bez bale i benza a o ronaldu netreba ni pricat, bayern je zasluzeno pobjedio, moglo je zavrsit i vise, vidal i costa su dobra pojacanja, mislim da bi bayern ove sezone mogao osvojit lp

  • dinamojavolim1 06.08.2015.

    kaj je lewandowski presao u real??:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare