To je to što me zanima!

Real pati od sindroma Ronaldo: Bez njega nema tko zabiti gol!

"Kraljevski klub" muku muči s realizacijom u postronaldovskoj eri. U odnosu na istu fazu prošle sezone, zabili su 15 golova manje, a razlika je još drastičinija pogleda li se još malo unazad
Vidi originalni članak

Real Madrid u subotu (20:45) ima priliku za popravak lošeg dojma nakon ispadanja u Kupu kralja od Barcelone. Katalonci opet stižu na Bernabéu, osokoljeni pobjedom 3-0 u srijedu.

U toj utakmici “kraljevski klub” potvrdio je kako mu je realizacija gorući problem nakon odlaska prve zvijezde Cristiana Ronalda u Juventus.

Solarijeva momčad zabila je 87 golova, od kojih većinu (50) kao - gost, 2,02 po utakmici. Štoviše, prema statistici koju je objavila Marca, vidljiva je razlika u broju postignutih golova s Ronaldom i bez njega u ovoj fazi sezone u posljednjih devet sezona.

Vinícius Júnior (18) zabio je tek sedam golova u 31 nastupu i previše je neiskusan da bi naslijedio Portugalca. Večeras on i suigrači moraju proigrati, zabiti i pobijediti žele li spasiti prvenstvo (-9 u odnosu na Barcelonu).

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Joker123 02.03.2019.

    No CR7 no party

  • emenike 02.03.2019.

    Šta nije Modrić najbolji na svijetu? Buahahaha

  • The_Man 02.03.2019.

    real bi trebao dovesti mandžuku ako treba nekog zaduženog za pogotke.. ronaldov učinak u juventusu je zanemariv na mandžukin učinak barem tako tvrdi šačica mandžukofila sa 24 sata..

Komentiraj...
Vidi sve komentare