To je to što me zanima!

Real petardom počastio Borussiju Dortmund

Završilo je uvjerljivom pobjedom Real Madrida od čak 5-0, a premijerni je pogodak u novom dresu postigao Brazilac Kaka iz penala u 76. minuti
Vidi originalni članak

Brazilac Kaka je zabio svoj prvi gol za Real Madrid. Bilo je to u 76. minuti. Kao i Ronaldo, i on je svoj prvijenac zabio iz penala. Prije toga golove su zabili  Granero, Robben i Higuain koji su ispremiješali domaću obranu. Veliku pobjedu Reala, makar izborenu u prijateljskoj utakmici, zaokružio je Raul u posljednjim sekundama ogleda. Recimo da je Kaka sudjelovao s asistencijama kod dva pogotka Reala. Real je počeo utakmicu u sastavu: Casillas; Albiol, Pepe, Metzelder, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero; Cristiano Ronaldo, Benezema i Kaka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • the.king 20.08.2009.

    Misliš da ja navijam za Barcu zato što melju sve pred sobom.Sjećam se još Luisa Enriquea, Figa, Rivalda, Kluiverta, Saviole..Ali utakmica na Bernabeu je bila vrhunac (2:6)Messi,Xavi,Henry,Iniesta i ekipa poigravali su se sa Realom.Sad se Real pojačao pa će mo vidjet el clasico od milijardu eura.Imao sam priliku biti na Nou Campu bez riječi sam od muzeja do stadiona i same Barcelone.MAS QUE UN CLUB.

  • ibracadabra09 20.08.2009.

    na kraju su najbolji igraci oni koji su ostali :D higuain robben :D

  • the.king 20.08.2009.

    Vidjet ćemo u prvenstvu.Misliš da Barca nebi napunila Borussiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare