To je to što me zanima!

Real 'pokrao' City! Doveli su mladu zvijezdu iz Manchestera

Španjolac marokanskog porijekla u Cityju je bio od svoje 14. godine nakon što je došao iz Malage. Radi se o sjajnom igraču, no u Manchesteru pored silnih zvijezda nije uspio zadobiti povjerenje trenera
Vidi originalni članak

Pomalo neobično zvuči, ali je stvarno istinito. Real Madrid doveo je pojačanja u zimskom prijelaznom roku nakon čak četiri godine, ali ne bilo kakva pojačanja. Riječ je o mladim zvijezdama koje bi u budućnosti trebale "drmati" svjetskim nogometom.

Prije nekoliko dana Fiorentino Perez dogovorio je prelazak mladog Rodryga iz Santosa za 45 milijuna eura, a ovih danas su uspjeli obaviti jo jednu veliku "krađu". Real je uspio dovesti talentiranog veznjaka Brahima Diaza (19) iz Manchester Cityja i to za vrlo male novce. Los Blancosi će za njega iskeširati 15 milijuna eura jer mu ugovor s "građanima" istječe na ljeto, a spremaju mu i vrlo visok džeparac, plaću od 3,5 milijuna eura. 

Španjolac marokanskog porijekla u Cityju je bio od svoje 14. godine nakon što je došao iz Malage. Radi se o sjajnom igraču, no u Manchesteru pored silnih zvijezda nije uspio zadobiti povjerenje trenera Pepa Guardiole te je odlučio iskušati sudbinu u Madridu. Primarna pozicija mu je krilo ili ofenzivni vezni, a krase ga sjajni udarac i vješti dribling.

Diaz je već drugi dijamant koji je "ukraden" iz Cityja. Veliki propust napravili su čelnici aktualnog prvaka Engleske pustivši Jadona Sancha u Borussiju gdje mladi Englez briljira, a osim toga je postao i engleski reprezentativac. No, tako je to. Pored silnih zvijezda teško je mladim igračima izboriti se za minute, pa onda odluče sreću potražiti u drugim sredinama.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.12.2018.

    Real je opcenito poznat klub koji daje nevjerojatno puno sansi mladim igracima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare