To je to što me zanima!

Real pomeo Barcu i Tomićevih 29 koševa za "poker" trofeja

Real je slavio u Barceloni 90-85 i s 3-0 u seriji osvojio španjolsko prvenstvo. Barci nije pomoglo ni Tomićevih 29 koševa. Realu je to četvrti trofej sezone, za povijest
Vidi originalni članak

Košarkaši Real Madrida slavili su i u trećoj utakmici finalne serije španjolskog prvenstva protiv Barcelone . "Kraljevi" su pobijedili na gostovanju 90-85 i pred katalonskim navijačima proslavili prvi "poker" trofeja u povijesti kluba.

Real je osvojio superkup na početku sezone, slavili su u kupu te osvojili Euroligu . U finalu španjolskog prvenstva pomeli su Barcelonu. Ako ne računamo superkup, Realu je ovo prvi "treble" nakon 41 godine i treći ukupno (prvi su osvojili 1965. godine).

Sjajna vijest za košarkaške fanove Reala koji prate i nogomet, jer prošla je sezona bila sušna za Modrića i društvo. Barca je osvojila dva od zadnja tri finala, uključujući onaj prošle sezone, ali sad je Real vratio košarkaški trofej u svoju vitrinu.

Tomićevih 29 koševa, Hezonja u mislima na draftu

Real je slavio na krilima Jayceeja Carrolla koji je zabio 19 koševa. Barceloni nije pomoglo ni sjajno izdanje hrvatskog centra Ante Tomića koji je zabio 29 koševa.

Mario Hezonja igrao je u početnoj petorci, no u 11 minuta nije zabio koš. U noći sa četvrtka na petak Hezonja će biti u New Yorku na NBA draftu.

Finale španjolskog prvenstva, 3. utakmica:

  • Barcelona - Real Madrid 85-90 (Real je osvojio naslov s 3-0)
Idi na 24sata

Komentari 13

  • eddot 25.06.2015.

    Real Madrid je najbolja kosarkaska ekipa u Evropi bez ikakve sumnje i mozda najbolja ekipa koju sam gledao u posljednjih 10-ak godina, zajedno sa Barcinom generacijom Rubija, Navara, Andersona, Mickaela... Najveci majstor im je Lull koji lomi utakmice kad god zagusti. Barca mora pod hitno mjenjati bar pola sastava da bi bila konkurentna jer sa ovakvim sastavom je to skoro pa nemoguce. Geniju koji je spojio Pleisa i Tomica u jednu ekipu treba napraviti spomenik, al u protivnickim dvoranama. 2 identicna centra koje pomete bilo koji jaci protivnicki centar. Tu je u ispomoc Tomicu morao doci neki centar tipa Slaughtera ili Ayon u Realu. Svaka cast Realu na tituli, uzitak je gledati kako igraju, bez obzira za koga navijali.

  • G4ndalf 25.06.2015.

    ajde da bar u nekom sportu Real osvaja trofeje

  • Robi K. (IIIa) 25.06.2015.

    vele, tebe je babo milkio kad si bija mali?

Komentiraj...
Vidi sve komentare