To je to što me zanima!

Real potvrdio A. Di Mariu, Henry napustio Barcelonu

Ono što se već neko vrijeme znalo, odsada je i službeno. Argentinski reprezentativac A. Di Maria novi je član Reala uz odštetu od 25 milijuna eura
Vidi originalni članak

Iako većina njihovih igrača zadnja dva tjedna provodi u Južnoafričkoj Republici čelništva Barcelone i Real Madrida već su počela raditi kadrovske promjene za sljedeću sezonu.
Ono što se u 'kraljevskom klubu' već znalo, sada je i potvrđeno. Argentinski reprezentativac Angel Di Maria (22) novi je član madridskog Reala.
“Real Madrid i Benfica dogovorili su uvjete oko transfera Angela Di Marije. Igrač će potpisati šestogodišnji ugovor s klubom", piše u priopćenju na službenoj stranici Reala te dodaju da odšteta za Argentinca iznosi 25 milijuna eura.
Potpisivanje Di Marijinog ugovora očekuje se po završetku svjetskog prvenstva.
U protivničkom taboru na Nou Campu, Barcelona je sporazumno raskinula ugovor s francuskim reprezentativcem Thierryjem Henryjem. Arsenalova legenda je napustila klub nakon tri sezone kad je postalo očito da za njega više nema mjesta u prvoj momčadi. Njegov odlazak postao je još izvjesniji nakon što je s Kataloncima potpisao Valencijin golgeter David Villa, a informaciju je u ponedjeljak navečer potvrdio i direktor Barce Joan Oliver.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ajmohrvatska0508 28.06.2010.

    Argentinski nogometaš David Villa!?!? mislim da 24sata treba ispraviti grešku

  • boixos os 28.06.2010.

    Hvala Henry care : http://www.youtube.com/watch?v=lCDffWf2bck

  • _lackovic_ 28.06.2010.

    henry je ionako prestar, ima 33 godine i nema koristi od njega kad je izgubio brzinu kakva ga je nekad krasila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare