To je to što me zanima!

Real priprema 24 milijuna eura za transfer Stevena Gerrarda

Izvori unutar Reala vjeruju kako je 30-godišnji Gerrard izgubio strpljenje jer već dugo nije ništa osvojio s Liverpoolom, a u svojoj biografiji nema niti jedan naslov prvaka
Vidi originalni članak

Mirror piše kako je madridski Real spreman ponuditi Liverpoolu 20 milijuna funti za njegovog kapetana Stevena Gerrarda, kako bi ga doveo u svoje redove sljedećeg ljeta...

Jose Mourinho, trener madridskog Reala, bio je jako blizu dovođenja Gerrarda dok je vodio londonski Chelsea 2005. godine, kada je kapetan ''redsa'' bio vrlo blizu odlaska s Anfielda, ali se u posljednji tren predomislio i potpisao novi ugovor sa svojim klubom.

Izvori unutar Reala vjeruju kako je 30-godišnji Gerrard izgubio strpljenje jer već dugo nije ništa osvojio s Liverpoolom, a u svojoj biografiji nema niti jedan naslov državnog prvaka.

Gerrard, koji zarađuje oko 120.000 funti tjedno, ima ugovor s Liverpoolom do 2013. godine. No, činjenica da igra za klub koji je trenutno daleko od borbe za trofeje trenutno ga više muči i zanima od financijskih pitanja, sugerira Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MatejAlilovic 09.01.2011.

    Ma Stevie je legenda, nece on nigdje

  • efi4 09.01.2011.

    nemogu virovat da ima još onih koji misle da je real na razini barce ili čak bolji,svaaaaaašta

  • Sir_Alex_Ferguson-19 09.01.2011.

    danas je pocrvenio protiv manchestera hahaah...1-0 pobjeda manchestera toooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare