To je to što me zanima!

Real šalje posljednju ponudu, Luka na sastanku s Levyjem...

The Sun saznaje kako će se danas sastati Luka Modrić i Daniel Levy. Isti list piše da je predsjednik Tottenhama ipak spreman popustiti, sniziti odštetu i pustiti Luku
Vidi originalni članak

Britanski Mirror piše kako je madridski Real poslao posljednju ponudu za hrvatskog reprezentativnog veznjaka Luku Modrića, a ona iznosi 38 milijuna eura. "Uzmi ili ostavi", navodno je poručio predsjednik Reala Florentino Perez glavnom čovjeku Spursa Danielu Levyju. 

The Sun saznaje kako će se danas sastati Luka Modrić i Daniel Levy. Isti list piše kako je predsjednik Tottenhama ipak spreman popustiti i sniziti odštetu. Tako bi ispunio Luki želju za odlaskom u Real, ali i ispoštovao dato obećanje hrvatskom reprezentativcu od prošle godine kad je Luka bio u sličnoj situaciji, samo na mjestu Reala tad je bio Chelsea.

- Levy je težak za pregovore. Bio je odlučan da dobije puno novca za Luku. Modrić zbilja želi otići i ove će ga sezone Levy teško nagovoriti da ostane - tvrdi izvor The Suna.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • picomat 08.08.2012.

    ma pun mi je kufer tog levya, mamu NEKA SI proda za 40mil. ŽIDOVČINA SMRDLJIVA

  • pema 08.08.2012.

    nema modric habrosti da rekne leviju smoje misljenje . treba mu pokazati zube. i mu vec jednom reci i a ko treba sjedit cu na tribinama . kod drugi isto funktionira , samo re kod Modrica . Levyi kaze 100.000 Tisuca Funti za tjedan dana vise i modrica kaze hvala .he he he

  • chicharito14 08.08.2012.

    ESPN : Tottenham je odbio posljednju ponudu Reala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare