To je to što me zanima!

Real se mučio bez Luke i jedva slavio: Ronaldo srušio Getafe

Na semaforu je 1:1 stajalo je sve do 85. minute, a tada se ukazao Cristiano Ronaldo i udarcem iskosa s desne strane pogodio suprotni kut za slavlje kraljeva. Bio je to prvi gol Portugalca ove sezone u Primeri
Vidi originalni članak

Real Madrid je teškom mukom u osmom kolu Primere slavio na gostovanju kod Getafea 2:1.Nije to bila utakmica koja je ponudila previše, kraljevi su imali dominaciju, no promašivali su Ronaldo, Marcelo i Karim Benzema.

I tako sve do 39. minute kada je Benzema dobio loptu na desnoj strani, prošao braniča pa zakucao loptu u suprotni kut za 1:0.

Taj gol nije obeshrabrio domaćine koji su do izjednačenja stigli u 56. minuti kada je Molina zatresao mrežu Casille.

Na semaforu je 1:1 stajalo je sve do 85. minute, a tada se ukazao Cristiano Ronaldo i udarcem iskosa s desne strane pogodio suprotni kut za slavlje kraljeva. Bio je to prvi gol Portugalca ove sezone u Primeri.

Spomenimo kako je Zidane na klupi odlučio ostaviti Luku Modrića, dok Kovačić nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • OS98netko 14.10.2017.

    Bas im je taj patuljak falio sigurno

  • dylan 14.10.2017.

    Ovakve gluposti možeš čuti i pročitati samo na našim portalima da jedan Real ovisi o Luki ako je to istina onda je to najlošiji klub na svijetu koji mora pod hitno promjeniti sve igrače u klubu

  • kumerletaur171 14.10.2017.

    Čast Ronaldovim golovima, ali Modric i Isco su najvažniji igrači Real Madrida trenutno. Ronalda nikad ne treba otpisati, ali nekako je zadnjih godinu dana u padu (uzet će Zlatnu loptu i ove godine, dao je važne golove). Uz Modrića i Isca istaknuo bih Marcela, napadački najbolji bek zadnjih 10 godina sigurno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare