To je to što me zanima!

Real se poigrao Espanyolom: Natrpali im mrežu s 5 komada

Real Madrid je u 26. kolu španjolskog prvenstva ugostio na svom Bernabeu Espanyol. Madriđani su potpuno 'razbili' goste. Espanyolu su zabili čak 5 komada
Vidi originalni članak

Real Madrid bio je jedina momčad na terenu u susretu 26. kola španjolske Primere. Espanyol je mogao samo promatrati kako Madriđani pune njihovu mrežu. U prvom je vremenu dominirao Cristiano Ronaldo koji je nekoliko puta raspalio po golu Casilla. Portugalac je tražio gol za vodstvo Madriđana, a on je stigao već nakon dvadesetak minuta igre. Prvo je Ronaldo u 23. minuti, pa još Khedira u 38., prije isteka poluvremena, proparao mrežu gostiju.

U nastavku su se goleadi pridružili i Higuain i Kaka koji su svojom igrom, golovima te asistencijama definitivno potopili Espanyol.

Loptu koju mu mu je 'produžio' Brazilac Higuain je spretno 'zakucao' pod gredu za visokih 3-0 na semaforu. Real je lakoćom dolazio do kaznenog prostora Espanyola i stvarao prilike koje su redovito završavale u mreži gostiju.

Higuain je uzvratio ljubaznost Kaki koji mu je asistirao kod trećeg pogotka Reala. Njegov je ubačaj Kaka samo gurnuo u niži lijevi kut.

No četiri 'komada' u mreži gostiju 'Galacticosima' nije bilo dovoljno. Momčad Josea Mourinha nastavila je i nakon četvrtog gola tražiti mrežu Espanyola.

Konačnih 5-0 za potpuno 'razbijanje' gostiju postavio je Gonzalo Higuain i upisao se po drugi put te večeri na listu strijelaca.

Odmah nakon pogotka dvostruki je strijelac prepustio mjesto debitantu. Trener Jose Mourinho odlučio je zamijeniti Higuaina 19-godišnjim Alvarom Moratom kojem je ovo bio prvi službeni nastup za prvu momčad Reala.

Espanyol je jedva dočekao kraj kalvarije i konačni sučev zvižduk. Real je još jednom pokazao premoć i potpuno nadigrao protivnike. Mourinho i njegovi 'Galcticosi' nakon još jedne ekhzibicija mogu i dalje u miru gledati  na ostatak lige s vrha tablice i visokih deset bodova prednosti nad drugoplasiranom Barcelonom.


Idi na 24sata

Komentari 135

  • mario215 06.03.2012.

    Ronaldo najbolji igrač na svijetu fantastični prodori stroj za golove!!!Real zasluženo prvak bolji su od barce!!!HALA MADRID!!!

  • jole99 05.03.2012.

    prvi puta komentiram,ali često čitam komentare..ovako,moram reći da me od nekih ovdje često hvata proljev,najviše od BOSNIA,dječače nemoj se ljutiti ali tako je,vjerujem da i tvojim roditeljima nije lako,žao mi je,ali razumijem te,made in bosnia...zaslužena pobjeda reala kao i vodeća pozicija,a vjerojatno i osvajanje prvenstva,uz malu pomoć sudaca...obožavam barcelonu i njen stil igre i sigurno je ova momčad najbolja svih vremena,jer kada ju real pobijedi i to sa 75 % držanja lopte na nou campu,možda promjenim mišljenje..messi ili ronaldo?pa mislim da tri zlatne lopte uzastopno sve govore,a bit će ih još..da messi kojim slučajem igra u nekom drugom klubu 99 % realovaca bi ga smatrali najvećim svih vremena,što i je,ali on igra u najvećem realovom rivalu...da kojim slučajem ronaldo igra u nekom drugom klubu većina realovaca bi pljuvala po njemu jer on svojim umišljenim ponašanjem to i zaslužuje,ali ovako je vaš pa ga volite (a neki bacaju drkicu na njega-ronaldo united)..na sinoćnoj utakmici me fascinirao potez mourinha,pokazao je da je velikan,usudio se u 81. min. uvesti nekog mladog igrača,ne znam odkud ga je izvukao jer znam da real nema omladinski pogon..ili se varam :) očekujem mnogo minusa od nadobudnih realovaca koji će ubrzo doći na svoje,ili u svoje mišje rupe...svaka čast nisam taj,blaugrane i barca os...barca

  • devilindisguise 05.03.2012.

    Nisam taj,doc,proffy i ostala ekipa..skuzili smo,svi su protiv barcelone; real,spanjolski savez,suci,uefa,fifa,unicef,nato,unchr.. zar niste vec sami sebi dosadni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare