To je to što me zanima!

Real se poigrao sa Cityjem, čarobni Isco, Luki 45 minuta

Real je u drugoj utakmici Champions Cupa pobijedio Manchester City 4-1. Golove su zabili Benzema, Ronaldo, Pepe, Cheryshev i Yaya. Luka je igrao prvi dio
Vidi originalni članak

Luka Modrić i u drugoj je pripremnoj utakmici Reala bio u prvoj postavi. Odigrao je hrvatski veznjak prvo poluvrijeme u pobjedi protiv Manchester Cityja 4-1.

Druga je to utakmica Reala na Champions Cupu nakon poraza od Rome, a danas su na krcatom stadionu u Melbourneu pred oko 90.000 navijača lakoćom pobijedili engleskog doprvaka.

Prvi gol pao je u 21. minuti kada Benzema sjajno koristi Baleovu asistenciju i zabija za 1-0. Već četiri minute kasnije Ronaldo je zabio za 2-0 na odlično dodavanje Kroosa. Minutu prije poluvremena zabio je Pepe glavom nakon ubacivanja Isca, a Yaya Toure smanjuje u sudačkoj nadoknadi prvog dijela iz neopravdano dosuđenog penala.

Od prve minute drugog dijela Illarramendi je zamijenio Luku Modrića u veznom redu, a iz igre su izašli i Pepe, Benzema, Carvajal, nešto kasnije i Ronaldo, Bale, Kroos...

Do kraja utakmice za konačnih 4-1 zabio je Cheryshev nakon driblinga i sjajnog prodora Isca. Bio je to najbolji trenutak utakmice uz lijep gol Benzeme.

Nakon dvije utakmice Real ima pobjedu i poraz nakon penala s Romom.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Torcaast 24.07.2015.

    Vidim City je kupia Delpha,jos jedno precijenjenog igraca,nece tako daleko

  • Gambit 24.07.2015.

    ovi Realovi dresovi...ko da u trenerkama igraju

  • nogofil 24.07.2015.

    Ključna figura utakmice je bio trener Citya Pellegrini. Taj je na prošloj utakmici protiv neke domorodačke ekipe postavio kao stopere prvi psjajni par centralnih braniča Kompanija i Mangalu, a protiv Reala neku djecu od 17-18 godina. Pa ako je već želio mladcima dati priliku, onda bi bilo primjereno da su igrali prošlu utakmicu, a ne ovu u kojoj su se napadači Reala šetali kroz tu šuplju obranu kako su htjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare