To je to što me zanima!

'Real treba organizaciju, viziju, tranziciju, Modrić ima sve to'

Momčadi je potrebna organizacija, vizija i brzina tranzicije između obrane i napada, a Luka Modrić je majstor tih segmenata, piše španjolsko izdanje Goal.coma
Vidi originalni članak

U posljednje se vrijeme u španjolskim medijima spominje kako je Real u potrazi za veznim nogometašem, koji bi trebao biti nasljednik, odnosno, alternativa Xabiju Alonsu...

U tom su se kontekstu spominjala imena poput Juventusovog Paula Pogbe i Sevillinog Jeffreyja Kondogbije. No, španjolsko izdanje Goal.coma inzistira kako "los blancosi" već imaju "dijamanta" u svojim redovima koji je i više nego dostojan te zadaće.

"Luka Modrić nije samo ofenzivni veznjak: ima kvalitetu, viziju i jako osebujne karakteristike. Momčadi je potrebna organizacija, vizija i brzina tranzicije između obrane i napada, a Luka je majstor tih segmenata", navodi se u tekstu i dodaje kako je Modrić nakon stresnog starta karijere u Realu demonstrirao kvalitetu, a kako je odskočna daska bila utakmica protiv Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • robado 21.04.2013.

    Dosta mi je bilo svaki dan čitati članke o Luki da ide u Real ali ljudi moji Luka je naše gore list i zato ne pljujmo po njemu jer on to ne zaslužuje, pustite ga da uživa i radi ono što najbolje zna i voli.

  • neznalac 20.04.2013.

    Nije Real dorastao luki :)

  • mcjvc1 20.04.2013.

    Ova rugoba je non-stop u tisku samo zato što je naša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare