To je to što me zanima!

Real u završnici slomio Alavés, Benzema je poboljšao kolekciju

Teže od očekivanog Real je pobijedio Alavés na Bernabéuu, što se ne može iščitati iz konačnog rezultata 3-0. No najvažnije za Zinedinea Zidanea nastavak je pobjedničkog niza...
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je Alavés 3-0 na Santiago Bernabéuu, no "kraljevi" nisu pobjedu izborili tako lako kao što to rezultat govori. Naime, gosti su držali aktivan rezultat sve do same zavšrnice utakmice, kada su primili još dva gola i potvrdili ipak očekivan poraz.

Nije utakmica dobro počela za Real, već u 11. minuti zbog ozljede je teren morao napustiti Rapahël Varane. No osmijeh na lice Zinedinea Zidanea vratio je Karim Benzema u 31. minuti vodećim golom za domaćine.

Francuz je zabio 120. gol u Primeri kojim je upotpunio kolekciju klubova kojima je zabio gol. Alavés je na popis došao kao 31., a Real je postao prvi španjolski klub koji je zabio u 50 utakmica zaredom u svim natjecanjima.

Luka Modrić započeo je utakmicu za lidera španjolskog prvenstva i ostao u igri do 68., kada ga je zamijenio reprezentativni kolega Mateo Kovačić. Brojne propuštene prilike Reala ipak nisu došle na naplatu u preostalom vremenu, nego je Real zabio još dva gola.

Isco je zaokružio odličnu utakmicu golom u 85. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda, a tri minute potom u strijelce se upisao i Nacho Fernández. Uoči večernje utakmice Barcelone kod Granade, Real je tako pobjegao velikom rivalu na pet bodova prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • 02.04.2017.

    Slomio?Ne bi rekao,tko je gledao valjda je vidio!

  • zmay 02.04.2017.

    Ako Perez proda Isca onda je stvarno budala

  • minimilah 02.04.2017.

    PITANJE DANA: o kome će mandrillost pisati jednom kad se Luka umirovi...? idemo, bacajte prijedloge. tko će biti njegova sljedeća opsesija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare