To je to što me zanima!

'Sudac igrao za Barcu': Je li oštetio Real svojim odlukama?

KLJUČNI DETALJI Čini se kako je Luis Suarez dobro odglumio penal iz kojeg je Barca izjednačila. Nešto kasnije, Ronaldo je na sličan način pao pa je dobio drugi žuti od suca koji je malo pokvario slavlje Reala...
Vidi originalni članak

Spektakl Juvea i Lazija u talijanskom Superkupu, još veći u Španjolskoj između Barcelone i Reala na Nou Campu. I bez Luke Modrića europski je vladar pobijedio mrskog rivala 3-1 i tako došao nadomak osvajanja drugog trofeja u sezoni koja je tek počela.

Pored četiri gola i sjajnih nogometnih poteza pričat će se nažalost i o glavnom sucu utakmice Bengoetxei koji očito nije dorastao visini zadatka. Podijelio je osam žutih kartona, jedan crveni te svirao penal o kojem se ima puno toga za reći.

Ovo je penal na Suarezu...

Igrala se 76. minuta kada je Luis Suarez izašao na Keylora Navasa. Urugvajac je pao, sudac svirao penal, a Leo Messi bio siguran za izjednačenje Barcelone. Za mnoge je ovo simulacija 'devetke' domaćina. Kostarikanac na golu Reala dobio je i žuti karton!

VIDEO

Što vi mislite?

 

Nije moglo proći niti bez doprinosa službeno najboljeg igrača svijeta koji se tek nedavno vratio s plaže. Cristiano Ronaldo ušao je u 58. minuti umjesto Benzeme, a u 80. minuti zabio lijepo na asistenciju Isca. Potom je skinuo dres kako bi provocirao domaće navijače i zaradio zasluženi žuti karton.

A ovo nije bio penal na Ronaldu!

No, cirkus je nastao u 82. minuti. Portugalca je u šesnaestercu Barce očito zahvatio francuski stoper Samuel Umtiti, Ronaldo je pao tražeći penal po istom kriteriju po kojem i Suarez ga izborio za domaćina, ali sudac Bengoetxea dao mu je i drugi žuti, odnosno isključujući zbog kojeg će propustiti uzvrat na Camp Nou u srijedu.

DETALJ POGLEDAJTE OVDJE

 

Realu to nije smetalo, Asensio je na dodavanje Lucasa pogodio za 3-1 u 90. minuti, no svejedno će imati što za reći o suđenju koje u ovoj utakmici po mišljenju njihovih pristalica nije bilo najbolje.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • A Hebiga 14.08.2017.

    Navijač sam Barce, ali ovo je sramotno što Zubarez radi. Odmah ga poslat u 4. momčad, pa nek' se tamo baca!

  • Dennyy 14.08.2017.

    Simpatično mi je to da je na pitanje da li je trebao biti penal za Suareza glasovalo sa NE nekih 80ak % ekipe, a onda na pitanje da li je trebao biti penal za Ronalda, nekih 60ak % ekipe glasalo DA.. ja kao navijač Barce sam rekao da ono nije bio penal na Suarezu i da je trebao dobiti žuti za to, ali isto tako nije bio ni penal na Ronaldui zasluženi drugi žuti.. ali s obzirom da navijači Reala u prosjeku imaju 13 godina, ne čude me ove statističke brojke

  • tomislav47 14.08.2017.

    Ako je bio penal na suarezu onda je mogo komotno sudit i na ronaldu,al jbg...to je tako... Neka smo pobjediliii!!! Halaa Madrid!!😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare