To je to što me zanima!

Realova legenda: Nadam se da će Barcelona proći 'topnike'

Svi smo mi Španjolci i premda nam je Barcelona jedan od najvećih rivala u Primeri i u Europi, nadam se da će se plasirati u četvrtfinale, rekao je Emilio Butragueño
Vidi originalni članak

U vječno izraženom rivalstvu između Real Madrida i Barcelone prava je rijetkost da netko iz tih klubova na pozitivan način progovori o onome drugome klubu ili da mu zaželi pobjedu...

Upravo se to, međutim, dogodilo uoči večerašnjeg ogleda Barcelone i Arsenala na Camp Nouu. Katalonski će div u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka pokušati nadoknaditi zaostatak 1-2 iz londonske utakmice, a upravo je takav rasplet velikom rivalu poželio i Emilio Butragueño, nekad veliki nogometaš Real Madrida.

- Svi smo mi Španjolci i premda nam je Barcelona jedan od najvećih rivala u Primeri i u Europi, nadam se da će se plasirati u četvrtfinale - rekao je bivši napadač "furije" za AS.

- Bilo bi sjajno kad bi i Barcelona i Real prošli dalje i kad bi se izbjegli u četvrtfinalu. Real - Barcelona bi mogao biti finale ovosezonske Lige prvaka - dodao je Butragueño.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sajo0105 08.03.2011.

    alllooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!pa MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...................

  • boys 08.03.2011.

    gooool ...messi,messi

  • Shrek 08.03.2011.

    svaka cast...a ne onaj cruyff jedva ceka da popljuje real,a i stoickov je tu negdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare