To je to što me zanima!

Realovcima slabe ocjene, Luka Modrić bio među najlošijima...

Nogometaši Betisa vrlo dobro su ugušili njegovu kreativnost. Nerijetko je bio podalje od mjesta događanja, od lopte, piše Goal.com koji je Luku Modrića ocjenio s 2,5
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić od Carla Ancelottija je dobio važnu ulogu u Realu, a od njega se očekuje da bude motor momčadi. S obzirom na to da Real jučer nije djelovao impresivno, naravno, prvi na udaru bio je Luka Modrić koji je dobio lošu ocjenu za svoju prezentaciju. Goal.com dao mu je ocjenu 2,5, a jedino je Carvajal dobio manje od njega (ocjena 2).

"Nogometaši Betisa vrlo dobro su ugušili njegovu kreativnost. Nerijetko je bio podalje od mjesta događanja, od lopte", napisano je za Modrićevu igru.

Ipak, Luka je odigrao svih 90 minuta, što znači da Ancelotti jako vjeruje u njega.

Igrač utakmice bio je Isco, strijelac i asistent, koji je dobio ocjenu četiri.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • TomislavCipurić_1 19.08.2013.

    JA mislio da je Mourniho majmun al ovaj Ancelotti isti drek, koji k*** ti Iker radi na klupi, kaj ce jedan dotepenac iz babine grede skinut legendu sa gola, to nema nigdje, navijam za Real od kad znam za sebe, al bas bi htio da Iker ode negdje gdje ce ga znat postovat jer u Realu vise ne postuju ni rodenu mater, di se je onaj glupan dokazao, u Dortmundu kad je dobio 4 gola!

  • petar ll 19.08.2013.

    gledo sam tekmu nisam ni znao da je igro.

  • user_102927 19.08.2013.

    Kaze se the best ofense is defense.....sve je u obrani, tko ima dobru obranu, taj pobjedjuje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare