To je to što me zanima!

Rebić, auf Wiedersehen: Već se oprostio sa svima u Eintrachtu

TV kanal Sky piše da je Ante Rebić završio svoju dugu i uspješnu epizodu u Eintrachtu iz Frankfurta. Trebao bi potpisati za Atletico Madrid kao zamjena za Griezmanna, a navodno se već oprostio sa suigračima
Vidi originalni članak

Ante Rebić (25) u pregovorima je s madridskim Atléticom za transfer vrijedan 40 milijuna eura uz bonuse. 

Nakon prodaje Luke Jovića (21) u Real Madrid za 60 milijuna eura, taj bi posao frankfurtskog bundesligaša bio druga najbolja prodaja u povijesti kluba. Rebić bi tako uskočio u cipele Antoinea Griezmanna koji se oprostio od Atlética i pridružio se donedavnom suigraču u reprezentaciji Nikoli Kaliniću.

Prošle je godine, prije Svjetskog prvenstva, Ante vrijedio 10 milijuna eura, a nakon ruskog srebra cijena mu se utrostručila. Nakon vrlo dobre sezone u Eintrachtu (deset golova, šest asistencija u 38 utakmica) cijena mu je narasla na rekordnih 40 milijuna eura.

Pozdravio se sa svima

TV kanal Sky prenio je kako se Rebić već oprostio sa suigračima i da je samo pitanje dana kada će potpisati za madridski klub.

Također, Sky dodaje da je Rebić znatno popustio u završnici sezone, upravo zato jer su mu misli već bile negdje drugdje. Trener Adi Hutter i vodstvo kluba ne žele 'vruće željezo' u svlačionici pa su ga spremni prodati, a umjesto Rebića doći će srpski napadač Dejan Joveljić (19) iz Crvene zvezde za 4 milijuna eura.

Rebić je u Frankfurtu posljednje dvije sezone i u 94 nastupa zabio je 22 gola i dodao 11 asistencija. Pregovori s Atléticom su poodmakli, piše Sky Sport, i "zvijer iz Vinjana" mogla bi krenuti putem Marija Mandžukića, koji je 2014. Bundesligu (Bayern) zamijenio upravo "colchonerosima" iz Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 02.07.2019.

    Pogrješit će kao i Jović,ali manje...

  • KristijanCro 01.07.2019.

    Ne može imati sve,da ima vrhunsku tehniku vrijedio bi 200 milijuna. A ovako je odličan napadač idealan za Atletikovu igru

  • 01.07.2019.

    Srčani 🐂

Komentiraj...
Vidi sve komentare