To je to što me zanima!

Rebićev šou u Kupu: U 13 min. dao tri gola i spasio Eintracht

Eintracht je bio u problemu, velikom problemu budući da su domaćini poveli s 2-0 već u 11. minuti, a od 76. minute na scenu je stupio Ante Rebić i spasio svoju momčad
Vidi originalni članak

Ante Rebić krenuo je trpati! Hrvatski reprezentativac zasjao je u prvom kolu Njemačkog kupa s kojim Nijemci najavljuju bundesligašku sezonu postigavši tri gola na gostovanju kod trećeligaša Mannheima i kreiravši preokret i konačan prolazak s 5-3.

Eintracht je bio u problemu, velikom problemu budući da su domaćini poveli s 2-0 već u 11. minuti, oba je gola zabio Valmir Sulejmani. Kamada i Kostić vratili su goste iz Frankfurta u igru do poluvremenu, a u 73. za novo Mannheimovo vodstvo precizan je bio Marx.

Strijelac i Batarilo

A onda je krenuo Rebićev šou.

Tri minute kasnije pogodio je za 3-3, u 81. za potpuni preokret, a u 89. za potvrdu prolaska. Tri gola u 13 minuta.

Zanimljivo, Rebić je već četvrti nogometaš koji je ostvario hat-trick u ovoj fazi Njemačkog kupa, a od Hrvata je ovaj vikend strijelac bio i Aachenov Stipe Batarilo u porazu od Bayer Leverkusena.

Eintrachtov napadač sezonu je počeo s dva nastupa u Europskoj ligi, odigrao je cijelu utakmicu protiv estonske Flore, zatim ozlijedio leđa, pa u povratku prije tri dana dobio 18 minuta protiv Vaduza. Ovo je najava još jedne vrhunske sezone.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 11.08.2019.

    Bome je lijepe golove zabio. Kod drugog je lijepo propucao golmana, a kod trećeg nabacio rolicu...

  • Šutemaliizućizadotura 11.08.2019.

    Sveti Ante iz Vinjana Gornjih čuvaj Antu iz Vinjana Donjih!

  • 11.08.2019.

    Pravi je 🐂

Komentiraj...
Vidi sve komentare