To je to što me zanima!

Rebićeva poruka Messiju: Ništa od naslova preko Hrvatske...

Vatreni večeras u 20 sati igraju protiv Argentine, a glavna zvijezda će sigurno biti jedan od najboljih igrača na svijetu Leo Messi. Poruku Messiju uoči večerašnje utakmice poslao je Ante Rebić preko Instagrama....
Vidi originalni članak

Danas u 20 sati navečer cijela Hrvatska će stati i svi će pogledi biti upereni u Nižnji Novogorod. Hrvatska nogometna reprezentacija će navečer protiv Argentine istrčati na predivnom zdanju arene u Nižnji Novgorodu koja prima 45 tisuća ljudi, u drugom kolu skupine D.

Argentincima je u ovoj utakmici neophodna pobjeda, ako Leo Messi želi ostvariti svoj najveći san i osvojiti Svjetsko prvenstvo. Upravo omaleni čarobnjak će biti u glavnom središtu ovog susreta, kao glavna zvijezda i glavni pokretač "Gauča".

Zanimljiv video objavio je na svome Instagram profilu Ante Rebić uoči večerašnje utakmice, gdje je u glavnom planu Leo Messi. U kratkom videu Messi dolazi po svoju najveću želju, zlatni pehar Svjetskog prvenstva koji se nalazi ispod jedne kutije.

No, blizu se nalaze hrvatski reprezentativci koji nastupaju u Bundesligi, na čelu s Rebićem, i potežu uže koje poklapa pehar kako Messi ne bi mogao doći do pehara. Ovaj video su objavili na stranici Bundeslige na Instagramu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Ovaj video se može shvatiti kao poruka Leu Messiju i Argentincima da se neće večeras lijepo provesti protiv Vatrenih...

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PanchoVida 21.06.2018.

    Odbit će nam se u glavu.

  • _dirk_nowitzki 21.06.2018.

    Jadno od njega,spusti se momak na zemlju nisi jos nista napravia

Komentiraj...
Vidi sve komentare